2019. március 20., szerdaMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 312,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 275,00 Ft
2019.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 312,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 275,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Megint átkutattak egy csomagot Ferihegyen, több dolgot kiloptak belőle

Hirdetés

Megint átkutattak egy csomagot Ferihegyen, több dolgot kiloptak belőle

Kis túlzással cafatokban landolt Ferihegyen egy Malagából érkező magyar család poggyásza, írja a Bors. Az érintettek elmondása szerint a bőrönd csak másnap lett meg, több személyes dolog pedig eltűnt belőle.

A család a Ryanair egyik gépével érkezett vissza Budapestre szeptember elsején. A landolás után a csomagkiadó felé vették az irányt, ám ott hiába vártak, a bőröd nem tűnt fel a szalagon, a nő ezért az elveszett poggyászok pultjánál kért segítségét.

Hiába reklamált, mint mesélte, a dolgozók semmit nem tudtak tenni, azt mondták neki, hogy menjen haza, és hívja a megadott telefonszámokat. Mivel így sem járt sikerrel, másnap visszament a reptérre. A csomag addigra előkerült, ám igen tragikus állapotban: a nő szerint felnyitották és szalaggal leragasztották. Erről fotót is készített.

“A benne lévő ruhákat átforgatták, és ko­szosan, olajosan visszadobálták a bőröndbe. A tartalma is hiányos volt: pótolhatatlan fotók tűntek el, amiken a kislányomat és delfineket örökítettem meg, de emellett más személyes holmik is eltűntek belőle” – mondta a nő, aki a Facebookon is megosztotta kálváriáját.

Hirdetés

Elmondása szerint panaszt akart tenni, de a Ryanair nem volt a segítségére: a társaság szerint a csomag a szalagon volt, így ők tehetetlenek az ügyben.

A Bors idézte a kesettagepem.hu munkatársa, Bodor Péter szavait, aki azt mondta, jegyzőkönyv nélkül szinte teljesen esélytelen, hogy valamilyen kártérítést kapjon az utas az eltűnt vagy megsérült csomagja miatt. Szerinte ha a csomag nincs az ott az érkezéskor, mindenképpen jegyzőkönyvet kell felvetetni.

“Ehhez ragaszkodni kell. Addig nem szabad eljönni a reptérről, ha kell, hívjunk rendőrt, és te­gyünk feljelentést. Vélhetően valaki megtalálta a csomagot a személyzet tagjai közül, és kipakolhatta. Jegyzőkönyv nélkül azonban nagyon nehéz bármit elérni, így ez az elsődleges feladat minden esetben” – mondta a szakértő.

Ferihegyen korábban poggyászban kutakodó rakodókat fogtak.

Forrás: http://hvg.hu/kkv/20180904_Megint_atkutattak_egy_csomagot_Ferihegyen_tobb_dolgot_kiloptak_belole#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 „Ipari méretű pokol” egy német sertéstelepen

„Ipari méretű pokol” egy német sertéstelepen

Három év szabadságvesztésre ítélt az ulm-i bíróság egy nagyüzemi állattartót Németországban, a bíró az ítélet …