2019. június 27., csütörtökMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.27. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Mackónacis személyzettel vinné Párizsba a 35 év alatti magyarokat az új légitársaság

Hirdetés

Mackónacis személyzettel vinné Párizsba a 35 év alatti magyarokat az új légitársaság

Dizájnnal, digitális technológiával és mérsékelt árakkal csábítaná fedélzetére a 18-35 éves korosztályt az Air France szigorúan nem fapadosnak, hanem butiknak nevezett légitársasága. A laza hangulatot nemcsak a széles alkoholválasztékkal, hanem azzal is igyekeznek megteremteni, hogy modern, egyszerű uniformist visel a személyzet, akiknek a színes poló, vagy akár a tréningruha is engedélyezett.

Az október 28-i csendes start után november 8-án hivatalosan is elindult a JOON első járata a párizsi Charles de Gaulle (CDG) repülőtérről Budapestre.  A téli menetrend kezdetétől a korábban az Air France által üzemeltetett járatokat – naponta háromszor – a 2017-ben indított JOON repüli a magyar és a francia főváros között.

„Biztosak vagyunk abban, hogy a magyar utazók körében is népszerű lesz a légitársaság, amely fiatalos, lendületes arculatával és szolgáltatási színvonalával valami egészen újat kínál a piacon. A JOON megjelenésével 16 %-kal nőtt az utasok rendelkezésére álló férőhelyek száma a Budapest-Párizs vonalon. Erre a bővítésre biztosan lesz is kereslet, hiszen a két főváros között évente mintegy hatszázezren utaznak, és ez az utasszám folyamatos növekedést mutat; az idei év végére elérheti a hétszázezer főt is” nyilatkozta Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója.

Nyáron több hosszú távú JOON-járat indult Párizsból Kairóba, Fokvárosba, Fortalezába, Mahéba és Mumbaiba az elmúlt szezonban, de Berlin, Barcelona, Porto és Lisszabon mellett Rómába, Nápolyba és Isztambulba is repülhetünk a JOON járatain. 2019 nyarától Ecuador fővárosába, Quitóba is utazhatunk Párizsból, ahogy a karib-tengeri Saint-Martin szigetére is, az európai desztinációk sorához pedig Madrid, Stockholm, Prága és Manchester csatlakozik 2019 nyarától.

Hirdetés

A retúr járatok ára 49 eurótól kezdődik, a business és prémium osztályon utazókat pezsgővel és gyümölccsel, illetve egy párizsi koktélklub kreálmányaiból is rendelhetnek. Az organikus kávé, az étkezés és a neszeszercsomag ingyen jár mindenkinek, a menün kívül online igényelhető extra ételsor is. A fedélzeten 1200 órányi digitális szórakozás, valamint internet érhető el. A tengerentúli járatokon pedig VR-szemüveget is lehet kérni a 3D-s mozikhoz.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20181109_Mackonacis_szemelyzettel_vinne_Parizsba_a_35_ev_alatti_magyarokat_az_uj_legitarsasag#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pert nyert egy magyar startup Amerikában

Pert nyert az Easyling amerikai riválisával szemben az Egyesült Államok szövetségi bíróságán, így a magyar …