2020. május 28., csütörtökMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Kíváncsi, hogyan lehetne boldog? Béreljen egy finnt!

Hirdetés

Kíváncsi, hogyan lehetne boldog? Béreljen egy finnt!

Egymás után másodszor választotta az ENSZ a világ legboldogabb helyének Finnországot, a helyi turisztikai ügynökség pedig egész újszerű módon büszkélkedik ezzel: meghirdették a programot, mostantól néhány szerencsés kibérelhet egy hosszú hétvégére egy finnt. A szép szlogen valójában annyit jelent, hogy a nyertesek elmehetnek néhány napra Finnországba ingyen – annyival megfejelve, hogy a népszerű turistacélpontok helyett azt fogják csinálni, ahogyan a helyiek kikapcsolódnak, ottani átlagemberek kalauzolásával.

A Visit Finland tíz finnt – hatot egyedüliként, valamint két párt – választott ki „boldogságtanácsadónak”, a pályázók velük tölthetnek el három-három napot. Aki jelentkezne, annak egy videót kell készítenie arról, hogy miért pont ő szeretne finneket bérelni, a kiválasztottakat pedig majd a nyáron kiutaztatják Finnországba három napra.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20190325_Kivancsi_hogyan_lehetne_boldog_Bereljen_egy_finnt#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Pár hónapon belül gondok lehetnek a Netflixnél

Pár hónapon belül gondok lehetnek a Netflixnél

Egyelőre nincs gond a Netflix kínálatával, de az év második felében már lehetnek problémák – nyilatkozott …