2019. február 24., vasárnapMa Mátyás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.24. Mátyás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Kezességet vállalt a BMW-telekre a kormány

Hirdetés

Kezességet vállalt a BMW-telekre a kormány

Október 12-én kötött adásvételi előszerződést a  BMW Manufacturing Hungary Kft-vel. a majdani gyár területére a Debreceni Ingatlanfejlesztő Kft., mely Debrecen város kizárólagos tulajdonában áll.

Az állam a Magyar Közlönyben megjelent határozatban valamennyi, az előszerződés, illetve a végleges adásvételi szerződés alapján terhelő fizetési kötelezettségre kezességet vállalt, mivel a az autógyár nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházás.

Az állam vállalj, hogy a földmunkákkal, a telekalakítással és a a közművesítéssel kapcsolatban esetlegesen felmerülő késedelmi kötbért megfizeti, a vételárelőleget – elállás esetén – visszatéríti, és az esetlegesen felmerülő, szerződésszegésből eredő kártérítési igényeket is megtéríti.

 

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20181114_Kezesseget_vallalt_a_BMWtelekre_a_kormany#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Sarka Kata köti össze Rogánékat a kormány kedvenc biztonsági cégével

Sarka Kata köti össze Rogánékat a kormány kedvenc biztonsági cégével

Sarka Katáról nemrég a 444.hu írta meg, hogy valószínűleg összeházasodott a Valton Security résztulajdonosával, Bessenyei …