2018. december 14., péntekMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Kezességet vállalt a BMW-telekre a kormány

Hirdetés

Kezességet vállalt a BMW-telekre a kormány

Október 12-én kötött adásvételi előszerződést a  BMW Manufacturing Hungary Kft-vel. a majdani gyár területére a Debreceni Ingatlanfejlesztő Kft., mely Debrecen város kizárólagos tulajdonában áll.

Az állam a Magyar Közlönyben megjelent határozatban valamennyi, az előszerződés, illetve a végleges adásvételi szerződés alapján terhelő fizetési kötelezettségre kezességet vállalt, mivel a az autógyár nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházás.

Az állam vállalj, hogy a földmunkákkal, a telekalakítással és a a közművesítéssel kapcsolatban esetlegesen felmerülő késedelmi kötbért megfizeti, a vételárelőleget – elállás esetén – visszatéríti, és az esetlegesen felmerülő, szerződésszegésből eredő kártérítési igényeket is megtéríti.

 

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20181114_Kezesseget_vallalt_a_BMWtelekre_a_kormany#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A használtautós bizniszbe is belevágott a Netrisk

A használtautós bizniszbe is belevágott a Netrisk

A netriskauto.hu néven futó új használtautó-kereső felületén a társaság autókereskedő partnerei, valamint regisztrált lakossági ügyfelei …