2020. március 28., szombatMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Hamburgerillatú gyertyákkal támad a McDonalds

Hirdetés

Hamburgerillatú gyertyákkal támad a McDonalds

Új ajándéktárgyakat hoz forgalomba a McDonald’s Amerikában: a hat mécses mindegyike a hamburger összetevőinek illatát árasztja.

Így van köztük szezámmagos zsömle- és marhahúsillatú, ketchup- és uborkaszagú, valamint sajtos és hagymás gyertya. Mind a hatot meggyújtva elvileg egy egész hamburger illatát élvezhetjük.

A kollekció az Amerikában népszerű negyedfontos hamburger ötvenéves születésnapjára készült. Ezt a szendvicset nálunk McRoyal néven forgalmazzák.

A gyertyákat – egyéb ajándéktárgyakkal együtt – online lehet megvásárolni a válallat közleménye szerint. A cég ezenfelül jövő héten kiválaszt egy amerikai várost, amely az évforduló alkalmából egy hatalmas hamburgerszobrot is kap majd. Ezen csak a szezámmagok húszszor akkorák lesznek, mint egy valódi hamburger, szóval tényleg monumentális emlékműnek ígérkezik.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200221_Hamburgerillatu_gyertyakat_kinal_a_McDonalds#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A Guccitól a hobbivarrónőkig mindenki maszkot gyárt, de biztos jó ez?

A Guccitól a hobbivarrónőkig mindenki maszkot gyárt, de biztos jó ez?

A fast fashion szereplőktől a luxusmárkákig a divatiparban is mindenki igyekszik kivenni a részét a …