2019. február 20., szerdaMa Álmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.20. Álmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Gyűrűk urai egy budakeszi műhelyben

Hirdetés

Gyűrűk urai egy budakeszi műhelyben

„Egyszer egy amerikai filmproducer talált meg minket azzal, hogy rubingyűrűvel szeretné meglepni a feleségét. Elmondtam, hogy ebben a drágakőfajtában akad olyan, amelyikben fény hatására csillagforma tűnik fel, és van belőle egészen átlátszó is. Pedig soha nem láttam ilyet, de bíztam magamban, hogy rátalálhatok” – meséli Nagy Dániel, aki utána feleségével két és fél évig, a világ minden táján kutatta a köveket. A házaspár budakeszi műhelyében sok olyan vevőről is mesélt a HVG-nek, akik olyannyira hálásak voltak a különleges bánásmódért, hogy meghívták őket az esküvőjükre, családi eseményekre, és idővel az életük részévé váltak – hasonlóan az ékszerekhez, amelyeket nekik készítettek.

A műhelyben előkerül egy doboz is, különleges kövekkel, gyöngyökkel. Ezek közül az egyik, a tahiti gyöngy belátható időn belül elérhetetlenné válik, a globális felmelegedés miatt gyakorlatilag megszűnik a termőhelye.

A Splendor történeteit a HVG eheti számának mellékletében olvashatja, akárcsak cikkünket a XX. századi művészekről, akik miközben korszakalkotó műveikkel kápráztatták el rajongóikat, a szépségipar formakultúráját is újjáalakították.

© hvg

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20181206_Gyuruk_urai_egy_budakeszi_muhelyben#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hivatalos: bezárja angliai gyárát a Honda

A Honda “a globális járműiparban bekövetkezett példa nélküli változásokra” hivatkozva határozott a swindoni gyár 2021-es …