2019. szeptember 16., hétfőMa Enikő napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.16. Enikő Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Gondban az MNB budai Várba vitt iskolája

Hirdetés

Gondban az MNB budai Várba vitt iskolája

A gond az, hogy a budai Várban található épület felújításakor nem szigetelték le a szomszédos lakóház tűzfalát, így az abban lakókat zavarja az épület felső szintjére telepített szellőztető rendszer.

Mindezt úgy, hogy a jegybank egyik alapítványa, a PADA négymilliárd forintot költött a Mátyás-templommal szemben álló régi budai városháza átalakítására. A pénzből azonban nem jutott a szigetelésre, így a nyári tesztek során nappal és éjszaka is 50-60 decibeles alapzajt mértek a lakószobákban.

Éppen ezért egyébként már tavaly szeptemberben megtámadták az első fokon kiadott használatbavételi engedélyt, most pedig másodfokon egy kormányhivatali döntött úgy, hogy visszavonja a doktori iskola használatbavételi engedélyét. Ez elvileg azt jelentené, hogy be kell zárni az épületet, ám a 24.hu azt írja, hogy az kedden is nyitva volt még.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20190911_mnb_doktori_iskola_budai_var_hasznalatbavetelei_engedely#rss

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A nyílt színi szex és a turisták miatt szűnt meg a péntek délutáni meztelen férfifürdőzés a Rudasban

A nyílt színi szex és a turisták miatt szűnt meg a péntek délutáni meztelen férfifürdőzés a Rudasban

A fürdő a zabolátlan szexszel és a több vendéggel magyarázza a lépést – írta a …