2018. november 15., csütörtökMa Albert, Lipót napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
2018.11.15. Albert, Lipót Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Erste, OTP, Fundamenta: eddig fogadják a lakástakarékos ügyfeleket

Hirdetés

Erste, OTP, Fundamenta: eddig fogadják a lakástakarékos ügyfeleket

Az Erste Lakástakarék is közölte, meddig lehet lakás-takarékpénztári szerződést kötni. Abból indultak ki, hogy a törvénymódosítást még ma aláírja Áder János köztársasági elnök, és az a holnapi Magyar Közlönyben meg is jelenik. A pénzintézet ezért azt közölte, hogy

a már aláírt, mai dátummal ellátott ajánlatokat legkésőbb péntekig (2018. 10. 19.) kell eljuttatni a pénztárhoz.

Az OTP Lakás-takarékpénztár korábban közölte, hogy a szerződéskötést követő második munkanapig kell beérkeznie a szerződésnek, az első befizetésnek pedig ebben a hónapban meg kell történnie, ha a szerződő biztosítani szeretné az állami támogatást.

A Fundamenta is megszólalt. A másik két pénztárhoz hasonlóan itt is csak a mai dátummal (2018. 10. 16.) köthető új ajánlat, arra számítva, hogy holnaptól hatályos lesz a törvénymódosítás. A Fundamentánál az aláírt szerződések beküldésére 3 munkanap áll rendelkezésre. A Kamatbónusz és más akciók szintén addig maradnak, amíg az állami támogatás elérhető, utána kivezetik.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/enesacegem/20181016_Erste_OTP_Fundamenta_eddig_fogadjak_a_lakastakarekos_ugyfeleket#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

“Toronyház” a szentendrei Duna partra? Összecsaptak a civilek a városvezetéssel

Ez egy magántelek. Én sem megyek a civilek házához, hogy milyen jó közösségi terveket lehetne …