2019. január 16., szerdaMa Lóránt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 285,00 Ft
2019.01.16. Lóránt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 285,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Eltűnt a 2Rule az internetről, keressük

Hirdetés

Eltűnt a 2Rule az internetről, keressük

A Facebookon már csütörtökön nem volt megtalálható a 2Rule oldala, hiába kerestük azt a felületet, ahol korábban közzétették a márka – Dárdai Pál főszereplésével készült – reklámfilmjét, és az azzal kapcsolatos híreket.

Hogy az a hivatalos Facebook-oldaluk volt-e, nem tudni, mindenesetre publikáltak rajta olyan cikkeket, amelyek kormányközeli sajtótermékekben jelentek meg a “védelmükre”, illetve ott volt olvasható az is, hogy az első márkaboltjuk augusztus végén vagy szeptember elején nyílik majd meg a fővárosban, a Váci úton.

Az Uraldapalyat.hu/2rule.com url alatt működő weboldaluk akkor még bejött, péntekre azonban az is eltűnt.

Nem lehet már megtalálni a reklámfilmet sem. A YouTube-felhasználó (Urald A Pályát), amely feltöltötte a videómegosztóra, még megtalálható, de tartalom jelenleg nincs a neve alatt.

Hirdetés

Vajon hová tűnt a 2Rule, amelynek központja a néhány napja az egykori Vico-székház rózsadombi épülete, és amelynek a mezeit viselő három csapat négy forduló után tudott végre először nyerni valamelyik a magyar labdarúgó-bajnokságban?

Forrás: http://hvg.hu/kkv/20180817_eltunt_a_2rule_az_internetrol#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Megtörte a hallgatást a kémkedési vádakkal kacsolatban a Huawei alapítója

Megtörte a hallgatást a kémkedési vádakkal kacsolatban a Huawei alapítója

Megtörte az egy évek óta tartó hallgatást Ren Zhengfei, a Huawei Technologies alapítóa, és tagadja …