2019. április 24., szerdaMa György napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
2019.04.24. György Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Egy nap elszívták az összes füvet Kanadában

Hirdetés

Egy nap elszívták az összes füvet Kanadában

Szerdán 0 óra 0 perctől legálissá vált a marihuána Kanadában; a könnyű drogot a keleti Új-Fundlandon kezdték először árusítani, mivel itt jött el először az éjfél. Az érdeklődés akkora volt, hogy a legtöbb boltban egy nap alatt kifogytak a fűből, és sokan egyelőre azt sem tudják, mikor érkezik az új szállítmány.

Quebec tartományban – bár órákat kellett várniuk az érdeklődőknek – sokan üres kézzel tértek haza, mert mire sorra kerültek, elfogyott a készlet. Egyes üzletekben néhány órával a nyitás után már csak korlátozott mennyiségeket árultak.

British Columbia tartományban a legolcsóbb pakkok már a nyitás utáni percekben elfogytak, és pár órával később a többiből sem lehetett rendelni. A helyzetet tovább nehezítette, hogy a Nunavut nevű oldal többször lefagyott a túlterhelés miatt – írta a VICE nyomán a 444.

A  Waterloo Egyetem és a C.D. Howe Institute egyébként előre jelezte, hogy Kanadába csak 210 tonnát tudnak leszállítani, miközben a keresletet 610 tonnára becsülték.

Hirdetés

Uruguay után Kanada a világ második országa, amely szabaddá tette a könnyű drog piacát.

 

Forrás:
http://hvg.hu/enesacegem/20181019_Egy_nap_elszivtak_az_osszes_fuvet_Kanadaban#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Számszerűsítették a klímaváltozás gazdasági hatásait: Norvégia jól járt, Nigéria rosszul

Számszerűsítették a klímaváltozás gazdasági hatásait: Norvégia jól járt, Nigéria rosszul

Több modellt is megvizsgáltak és megállapították: a gazdag államok, amelyek döntő többsége a hűvösebb éghajlatú …