2019. július 20., szombatMa Illés napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.20. Illés Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Börtöncégeket telepítenének a leszakadó településekre

Hirdetés

Börtöncégeket telepítenének a leszakadó településekre

Azok a leszakadó települések számíthatnak támogatásra, amelyek hatékonyan használták fel a közmunkára kapott pénzt, illetve a hátrányos településeken a börtöncégek is létesíthetnek telephelyet – írja a napi.hu a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatra hivatkozva.

A belügyminiszter feladatul kapta, hogy (településekre lebontva) határozza meg, a büntetés-végrehatási intézetek gazdasági társaságai – a termelésük kihelyezésével – mely településeken, milyen tevékenység kitelepítését vállalják. A miniszternek ezt április 30-ig kell megtennie és ez a határideje a programhoz szükséges pénz meghatározásának is.

Az innovációért és technológiáért felelős miniszter pedig azt a feladatot kapta, hogy július elsejéig készítsen javaslatot az Északkelet-Magyarországon található melegvíz-bázis – turisztikai, ipari, mezőgazdasági – hasznosítására.

A kormány megbízta a pénzügyminisztert, valamint az innovációért és technológiáért felelős minisztert, hogy a fejlesztési programok támogatása érdekében alkalmazható hitelkonstrukciókat összegezzék, illetve – ha szükséges – gondoskodjanak az újak bevezetéséről. Ennek a határideje is április 30. – írja a napi.hu.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20190419_Bortoncegeket_telepitenenek_a_leszakado_telepulesekre#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Kiderült, miért dőlt be az egyik legnagyobb magyar őssejtbank

Kiderült, miért dőlt be az egyik legnagyobb magyar őssejtbank

Csak ugródeszkának kellett a Cryo-Save őssejtbank magyar leánycége ahhoz, hogy a külföldi tulajdonos megvalósítsa egy …