2019. október 22., keddMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Bors: letartóztathattak egy embert a több mint egy hónapja eltűnt maglódi vállalkozó ügyében

Hirdetés

Bors: letartóztathattak egy embert a több mint egy hónapja eltűnt maglódi vállalkozó ügyében

Letartóztathattak egy embert a maglódi vállalkozó eltűnése ügyében – írja a Bors. A luxusautókkal foglalkozó Pintér Gyulának több mint egy hónapja veszett nyoma.

A vállalkozó eltűnésekor vele volt kutyája is, az ebet azonban Szlovákiában megtalálták, illetve a kocsi, amivel a férfi útnak indult, az is visszakerült később a háza udvarára.

A lap úgy tudja, a vállalkozó eltűnése miatt egy bizonyos L.-t gyanúsítanak: Pintér az eltűnése előtti éjszakán egy órán át beszélt vele telefonon, de az illető másnap járt is nála.

A 52 éves férfi egy tanyán él, erről a lap azt írja, az épületet magas fák határolják, illetve a bejáratot rendőrségi zár alá helyezték május 28-án. A rendőrök a férfi háza melletti gyümölcsöst és az erdőket is átfésülték, de semmit nem találtak. A lap arról is ír, hogy férfit hazugságvizsgálatnak is alávetették volna, ezt azonban megtagadta.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20190619_Bors_letartoztathattak_egy_embert_a_tobb_mint_egy_honapja_eltunt_maglodi_vallalkozo_ugyeben#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Történelmi csúcson az amerikai sertéshúsexport

Történelmi csúcson az amerikai sertéshúsexport

Az amerikai mezőgazdasági minisztérium (USDA) adata szerint a múlt hónapban az Egyesült Államok 351 ezer …