2018. november 15., csütörtökMa Albert, Lipót napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
2018.11.15. Albert, Lipót Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Beperelte az eBay az Amazont, mert ellopta az eladóit

Hirdetés

Beperelte az eBay az Amazont, mert ellopta az eladóit

A kalifornia bírósághoz benyújtott kereset szerint az Amazon munkatársai eBay-fiókokat generáltak maguknak, és azon keresztül próbáltak kapcsolatot felvenni az eBay eladóival. Az eBay szerint 2015 óta többtucatnyi Amazon-alkalmazott levelek ezreivel bombázta a partnereiket.

Az eBay-t az egyik eladójuk értesítette néhány héttel ezelőtt, az e-óriás ezután felszólította az Amazont, hogy fejezze be ezt a tevékenységét. Az eBay pénzügyi kártalanítást követel az Amazontól.

Az Amazon nem kommentálta az esetet – írta a BBC.

 Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/enesacegem/20181019_Beperelte_az_eBay_az_Amazont_mert_ellopta_az_eladoit#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Szalmonellás fűszerkeveréket hív vissza a Lidl

Szalmonellás fűszerkeveréket hív vissza a Lidl

Pizza-fűszerkeveréket hívott vissza a Lidl Magyarország, mert a cég saját minőségellenőrzési vizsgálatai során szalmonella-szennyezettséget mutatott …