2020. január 25., szombatMa Pál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 336,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 313,00 Ft
2020.01.25. Pál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 336,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 313,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Bejött a BKK-nak a mobilbérlet

Hirdetés

Bejött a BKK-nak a mobilbérlet

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) mobiljegy rendszerének tavaly őszi indulása óta nagyjából bruttó 465 millió forint volt a mobiljegyes értékesítésből származó forgalma, a mobiltelefonos alkalmazást pedig több mint 115 ezerszer töltötték le az ügyfelek – közölte a vállalat a Napi.hu-val.

A mobiljegy-értékesítés az előzetes elvárásoknak megfelelően alakul, az eladott darabszám emelkedik, ennek okát azonban nem tudja a BKK: az utasok vagy a papír alapú bérletüket cserélték le, vagy a mobilos lehetőség hatására új vevők léptek be.

Bár a rendszeren már több módosítást hajtott végre és újabbakra készül a Nemzeti Mobilfizetés Zrt.-vel közösen, a BKK továbbra is próbaidőszaknak tekinti a jelenlegi fázist. Gyűjtik még a tapasztalatokat és a felhasználói visszajelzéseket is.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200114_bkk_mobilberlet_felhasznalok_applikacio#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Nagyon pörögnek az építőipari cégek, de sok a behajthatatlan tartozás

Nagyon pörögnek az építőipari cégek, de sok a behajthatatlan tartozás

Közel 6000 új induló céggel és folyamatosan növekedő termelési volumennel rendkívül erős évet zárt tavaly …