2020. augusztus 12., szerdaMa Klára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.12. Klára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Bejött a BKK-nak a mobilbérlet

Bejött a BKK-nak a mobilbérlet

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) mobiljegy rendszerének tavaly őszi indulása óta nagyjából bruttó 465 millió forint volt a mobiljegyes értékesítésből származó forgalma, a mobiltelefonos alkalmazást pedig több mint 115 ezerszer töltötték le az ügyfelek – közölte a vállalat a Napi.hu-val.

A mobiljegy-értékesítés az előzetes elvárásoknak megfelelően alakul, az eladott darabszám emelkedik, ennek okát azonban nem tudja a BKK: az utasok vagy a papír alapú bérletüket cserélték le, vagy a mobilos lehetőség hatására új vevők léptek be.

Bár a rendszeren már több módosítást hajtott végre és újabbakra készül a Nemzeti Mobilfizetés Zrt.-vel közösen, a BKK továbbra is próbaidőszaknak tekinti a jelenlegi fázist. Gyűjtik még a tapasztalatokat és a felhasználói visszajelzéseket is.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200114_bkk_mobilberlet_felhasznalok_applikacio#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Százmilliós büntetést kapott a BioTech USA és a JLM

Százmilliós büntetést kapott a BioTech USA és a JLM

Százötvenmillió forintra bírságolta az egy cégcsoportba tartozó JLM PowerLine Kft. és a BioTech USA Kft.-t …