2019. november 22., péntekMa Cecília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 333,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.11.22. Cecília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 333,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Az LMP-nél is kiverte a biztosítékot Czeglédy megbízása

Hirdetés

Az LMP-nél is kiverte a biztosítékot Czeglédy megbízása

Azt közölte az LMP Budapesti Elnöksége, hogy megdöbbenéssel értesültek Czeglédy Csaba ügyvédi irodájának az újbudai, illetve az erzsébetvárosi önkormányzat által történő megbízásairól. Elfogadhatatlannak tartják, hogy egy korábban jogerősen elítélt, jelenleg pedig büntetőeljárás hatálya alatt álló személy irodája kapjon önkormányzati megbízásokat.

A Momentumhoz és a Jobbikhoz csatlakozva határozottan ellenzik, hogy az ellenzéki pártok által vezetett önkormányzatok Czeglédy Csaba irodáját bízzák meg az elmúlt évek önkormányzati működésének és cégeinek átvilágításával, vagy bármilyen más feladattal.

A Lehet Más a Politika szerint az sem tekinthető pozitív tendenciának, hogy a régi, szocialista politikai elit kétes megítélésű tagjai különböző pozíciókat kaptak a fővárosban, és ezzel részei lesznek a városvezetésnek.

Ahogy a hvg.hu is megírta, Újbuda és Erzsébetváros is Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával szerződött céges átvilágításokra.

Hirdetés

A Czeglédy Csaba vezette Human Operator Zrt.-hez kapcsolódó bűnszervezet ügyében februárban emeltek vádat különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette, valamint hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt 21 emberrel szemben. Októberben a Szegedi Törvényszék három olyan vádlottat jogerősen három év, illetve két év hat hónap börtönre ítélt, akik beismerték bűnösségüket és a büntetésről az ügyészséggel egyezséget kötöttek.

Czeglédy Csabáról és ügyéről IDE kattintva minden hírt megtalál a hvg.hu oldalán.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20191109_Czegledy_Csaba_ujbudai_illetve_az_erzsebetvarosi_onkormanyzat#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Már Magyarországon is beárazták az IKEA hangszórós bútorait

Már Magyarországon is beárazták az IKEA hangszórós bútorait

November 28-tól lesz kapható a magyar áruházakban is az IKEA és a Sonos közös fejlesztése, …