2019. szeptember 22., vasárnapMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / A világ leggyorsabb embere üzletembernek állt, ő az arc, de ki az ész?

Hirdetés

A világ leggyorsabb embere üzletembernek állt, ő az arc, de ki az ész?

“Akárhol jártam, New Yorkban, Londonban vagy Párizsban, mindenki arra panaszkodott, hogy rémes a közlekedés. A mi elektromos rollerünk ezt a problémát oldja meg” – nyilatkozta a CNN amerikai hírtelevíziónak Usain Bolt, aki a Bolt Mobility nevű vállalkozását az Egyesült Államokban indította meg, most pedig Európában próbálja meg eladni az elektromos rollerét.

Párizsban nem lesz könnyű dolga, mert ott sok balesetet okoztak a különböző elektromos járművek, melyekkel a járdán száguldoztak többnyire olyan fiatalok, akiknek halvány fogalmuk sem volt a civilizált közlekedésről. Szeptembertől ezért tilos lesz elektromos járművekkel a járdán közlekedni. A Bolt Mobility ennek ellenére bízik a sikerben.

“Tárgyalunk a polgármesteri hivatallal” – mondta a CNN-nek a Bolt Mobility társigazgatója, Sarah Hayes. Párizs főpolgármester asszonya elszánt híve a környezetvédelemnek. Meg is kezdte a dízelüzemű járművek kiszorítását a francia fővárosból. Az elektromos járműveknek elvben örülnie kellene, hiszen azok nem környezetszennyezőek, csak hát a balesetek. Márpedig hamarosan önkormányzati választásokat tartanak Franciaországban, és Anne Hidalgo hosszabbítani szeretne a városházán Párizsban.

Usain Bolt bízik a sikerben a sárga szín miatt. “Ez a sebesség színe, ezért is választottuk!” – mondja büszkén ( a roller végsebessége 15 mérföld/óra). Arra is felhívta a figyelmet, hogy a Bolt-féle elektromos roller az első, mely 3D technológiával készült el, vagyis mindenképpen a jövőt jelenti. 

Hirdetés

Sikeres lesz-e a jamaikai csodafutó a bizniszben is, miután nyolc aranyérmet nyert az olimpián? Ez még kérdéses. Ő sokkal inkább az arca a Bolt Mobilitynek, míg az esze Sarah Hayes, a társigazgató. Neki kell eladnia az elektromos rollert és aprópénzre váltania Bolt hírnevét.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20190517_A_vilag_leggyorsabb_futoja_uzletembernek_allt_o_az_arc_de_ki_az_esz#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A sztrájktól sem riadnának vissza a tiszavasvári Alkaloidánál

A sztrájktól sem riadnának vissza a tiszavasvári Alkaloidánál

A VDSZ Alkaloida Szakszervezete már az év elején kezdeményezte a bértárgyalásokat annak érdekében, hogy munkabéke …