2020. május 24., vasárnapMa Eszter napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2020.05.24. Eszter Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / A Takarék-vezér vette át Mészáros Lőrinc helyét egy Felcsúthoz köthető cégben

Hirdetés

A Takarék-vezér vette át Mészáros Lőrinc helyét egy Felcsúthoz köthető cégben

Vida József szerezte meg Mészáros Lőrinc kisebbségi tulajdonrészét a BePro Career Agency Kft-ben – számolt be az Mfor a nyilvánosan elérhető cégkivonat alapján. A játékosügynökséget 2019 februárájban alapították, többségi tulajdonosa Papp Bence, a Puskás Akadémia növendéke lett. A fiatal sportoló a Testnevelési Egyetem után 2013-ban tért vissza a Puskás Akadémiára egy saját elképzeléssel, melynek keretén belül fiatal játékosoknak nyújtana tanácsokat.

A kisebbségi tulajdonos a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt. volt, áprilisban azonban helyét a Magyar Takarék Befektetési és Vagyongazdálkodási Zrt. (MATAK) vette át. Ez a társaság az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank fő tulajdonosa, háromtagú igazgatóságában Vida József, az MTB elnök-vezérigazgatója szerepelt, az ötfős felügyelőbizottságában is találhatók takarékos alkalmazottak.

Vidáék megjelenése a játékosügynöki tevékenységet végző cégben mindenképp meglepetés. Egyrészt azért, mert eddig Vida József érdekeltségei között nem volt a sport területén tevékenykedő társaság. Másrészt bár meccsekre ki szokott látogatni, a focival kapcsolatban meglehetősen kritikus véleménye van.

A Transfermarkt összesítése szerint a BePro-nak 8 játékossal van szerződése, 6 magyarral, 1 magyar-román kettős állampolgárral, illetve egy mongol játékossal. A játékosok egyik fele a Puskás FC, másik fele pedig az NBII-ben szereplő Aqvital FC Csákvár színeiben játszik jelenleg. Legértékesebb játékos közöttük a 19 éves védekező középpályás, Bokros Szilárd, akinek 2021-ig a felcsúti csapattal van élő szerződése. Értéke a Transfermarkt szerint 150 ezer euró, vagyis mintegy 49,6 millió forint.

Hirdetés

(Mfor)

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20191019_A_Takarekvezer_vette_at_Meszaros_Lorinc_helyet_egy_Felcsuthoz_kotheto_cegben#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Pár hónapon belül gondok lehetnek a Netflixnél

Pár hónapon belül gondok lehetnek a Netflixnél

Egyelőre nincs gond a Netflix kínálatával, de az év második felében már lehetnek problémák – nyilatkozott …