2020. szeptember 25., péntekMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 338,00 Ft
2020.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 338,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / A Rádió 1 és a Best FM is Mészáros Lőrinc környezetéhez került

A Rádió 1 és a Best FM is Mészáros Lőrinc környezetéhez került

Nemrégiben arról írtunk, hogy egy évvel Andy Vajna halála után még mindig kérdéses az egykori filmproducer hagyatéka, benne egyebek mellett a Rádió1 sorsa. Most kiderült, hogy két rádió, a Best FM és a Rádió 1 is olyan emberekhez került, akik Mészáros Lőrinc birodalmához tartozó cégeknél viselnek vagy viseltek vezető tisztséget.

A Media1 számolt be először arról, hogy a Rádió 1-et működtető Radio Plus Kft.-nek Schmidt Zoltán lett a tulajdonosa, Andy Vajna egykori vagyonkezelő cége, az AV Investments után. A csatornához – akárcsak a TV2-höz – rengeteg közpénz áramlott, miközben a rádiót működtető cég tavaly csaknem félmilliárd forintot termelt. 

A másik adót, a Best FM 99.5 rádiót működtető Best Radio, illetve több más Best FM hálózati tag tulajdonosa pedig az a Halmi Tamás lett, aki a Mészáros&Mészáros Kft. ügyvezetőjeként szerepelt a sajtóban, illetve az Opus Nyrt.-nél és több más, a Mészáros-birodalomhoz tartozó cégnél volt vagy jelenleg is vezető tisztségviselő.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200121_radio1_best_fm_meszaros_lorinc_kore#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 30 milliárdot kaszáltak tavaly Mészáros építőipari cégei

30 milliárdot kaszáltak tavaly Mészáros építőipari cégei

Mészáros Lőrinc érdekeltségei közül utolsóként a ZÁÉV Zrt. is beszámolt a tavalyi teljesítményéről, így kiderült, mennyi nyereséget értek …