2019. július 23., keddMa Lenke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
2019.07.23. Lenke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / A bútorait is eladta, hogy berúgja a most évi 1 millió dollárt fialó vállalkozását

Hirdetés

A bútorait is eladta, hogy berúgja a most évi 1 millió dollárt fialó vállalkozását

Az állatbarátokra apellál a 31 éves Jordan Karcher, aki a kávés vállalkozása bevételének 20 százalékát kutyamentésre fordítja. A történet néhány éve a los angeles-i, borászatban dolgozó férfi meglátott egy hirdetést, melyben egy dalmatánka kerestek gazdát. Bár Karcher csak reggelizni indult, egy kutyával tért haza, aki most a tyúklábmintás kávészacskókon pózol.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Work wife… ☕️�������� #groundsandhounds

Hirdetés

Jordan Karcher (@jordanzkarcher) által megosztott bejegyzés, Nov 9., 2018, időpont: 10:20 (PST időzóna szerint)

Hogy pontosan miként isnpirál egy kutya arra, hogy kávét kezdjünk árulni, nem derül ki a cikkből, de az biztos, hogy Karcher minden céggel kapcsolatos mondatot többesszámban fogalmaz meg, és a mi alatt a kutyát és magát érti – írta a Time Money.

Karcher-nek annyira nem volt pénze a kávébizniszhez, hogy még a bútorait is eladta az induláshoz. Most már persze komoly befektetők állnak mögötte, és a 2015-ös 100 ezer dolláros bevétel helyett 2018-ra több mint 1 millió dollárra számítanak a beszédes nevű Gorunds&Hounds-ból.

Az organikus, méltányos kereskedelemből származó kávékat csak interneten lehet megvásárolni, a kutyatulajdonosok pedig fel is kapták a terméket. A három emberi alkalmazottal működő cégbe most egy olyan befektető is beszállt, akikkel az évi 4 millió dolláros bevételt célozták meg.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20181110_A_butorait_is_eladta_hogy_berugja_a_most_evi_1_millio_dollart_fialo_vallalkozasat#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Önkiszolgáló benzinkutakkal terjeszkedne Magyarországon az OMV

Önkiszolgáló benzinkutakkal terjeszkedne Magyarországon az OMV

Az OMV-csoport újabb diszkont töltőállomásokkal jelenne meg néhány Ausztriával szomszédos országban, köztük Magyarországon – írja …