2020. augusztus 12., szerdaMa Klára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.12. Klára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / A BKK beiktat egy újabb megállót a 200E reptéri busz útvonalába

A BKK beiktat egy újabb megállót a 200E reptéri busz útvonalába

Január 16-ától csütörtöktől módosul a Liszt Ferenc Airport 2-re közlekedő 200E járatok közlekedési rendje – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A közlemény szerint az új repülőtéri logisztikai központ kiszolgálása érdekében a járat indulása igazodik a munkakezdéshez és -befejezéshez, illetve érinti az új teherárubázist, és megáll az új Cargo City megállóhelynél.

A 200E autóbusz alapvetően a Kőbánya-Kispesti metróvégállomás és a reptér között közlekedik, jelenleg azonban a metrófelújítás miatt meghosszabbított úton, egészen a Nagyvárad térig közlekedik.

A buszjárat változatlanul éjjel-nappal biztosítja a repülőtér és az M3-as metró közötti kapcsolatot – tették hozzá a BKK-sok.

Az új logisztikai központhoz betérő buszokon ugyanúgy 200E jelzés szerepel, de a betérő járművek kijelzőjén a Cargo City feliratot is feltüntetik a Liszt Ferenc Airport 2 célállomás mellett.

Közel 760 ezer járat repült át tavaly Magyarország felett

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér le- és felszálló forgalma 2019-ben is tovább növekedett.

Nem a Cargo City az egyetlen nagy fejlesztés mostanában Ferihegyen: új, a XXI. századi komfortigényeket kielégítő utasváró épül a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a jelenleg még üzemelő régi, fapados utasváró mellett. A terminált Garancsi István cége, a Market Építő Zrt. építi.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200114_A_BKK_beiktat_egy_kis_kiterot_a_repteri_busz_utvonalaba#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Százmilliós büntetést kapott a BioTech USA és a JLM

Százmilliós büntetést kapott a BioTech USA és a JLM

Százötvenmillió forintra bírságolta az egy cégcsoportba tartozó JLM PowerLine Kft. és a BioTech USA Kft.-t …