2020. január 25., szombatMa Pál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 336,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 313,00 Ft
2020.01.25. Pál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 336,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 313,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / A BKK beiktat egy újabb megállót a 200E reptéri busz útvonalába

Hirdetés

A BKK beiktat egy újabb megállót a 200E reptéri busz útvonalába

Január 16-ától csütörtöktől módosul a Liszt Ferenc Airport 2-re közlekedő 200E járatok közlekedési rendje – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A közlemény szerint az új repülőtéri logisztikai központ kiszolgálása érdekében a járat indulása igazodik a munkakezdéshez és -befejezéshez, illetve érinti az új teherárubázist, és megáll az új Cargo City megállóhelynél.

A 200E autóbusz alapvetően a Kőbánya-Kispesti metróvégállomás és a reptér között közlekedik, jelenleg azonban a metrófelújítás miatt meghosszabbított úton, egészen a Nagyvárad térig közlekedik.

Hirdetés

A buszjárat változatlanul éjjel-nappal biztosítja a repülőtér és az M3-as metró közötti kapcsolatot – tették hozzá a BKK-sok.

Az új logisztikai központhoz betérő buszokon ugyanúgy 200E jelzés szerepel, de a betérő járművek kijelzőjén a Cargo City feliratot is feltüntetik a Liszt Ferenc Airport 2 célállomás mellett.

Közel 760 ezer járat repült át tavaly Magyarország felett

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér le- és felszálló forgalma 2019-ben is tovább növekedett.

Nem a Cargo City az egyetlen nagy fejlesztés mostanában Ferihegyen: új, a XXI. századi komfortigényeket kielégítő utasváró épül a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a jelenleg még üzemelő régi, fapados utasváró mellett. A terminált Garancsi István cége, a Market Építő Zrt. építi.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200114_A_BKK_beiktat_egy_kis_kiterot_a_repteri_busz_utvonalaba#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Nagyon pörögnek az építőipari cégek, de sok a behajthatatlan tartozás

Nagyon pörögnek az építőipari cégek, de sok a behajthatatlan tartozás

Közel 6000 új induló céggel és folyamatosan növekedő termelési volumennel rendkívül erős évet zárt tavaly …