2020. január 23., csütörtökMa Zelma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 336,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 313,00 Ft
2020.01.23. Zelma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 336,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 313,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / 34 millió forintos életmentő készüléket adományozott Tiborcz cége a SOTE-nak

Hirdetés

34 millió forintos életmentő készüléket adományozott Tiborcz cége a SOTE-nak

34 millió forintos életmentő készüléket adományozott a BDPST Group ingatlanfejlesztő cég a a Semmelweis Egyetem Bókay Gyermekgyógyászati Klinika újszülött- és egyermek intenzív osztályának, szúrta ki a SOTE honlapján a közleményt Hadházy Ákos független képviselő.

Hogy a BDPST Group tényleg Tiborcz István, Orbán Viktor veje tulajdona, más sem bizonyítja jobban, mint a SOTE által megosztott kép, amelyen Tiborcz mosolyogva kezet fog a klinika igazgatójával.

Magyarországon az újszülöttek és a csecsemők körében évente 8-20 esetben fordulhat elő, hogy ECMO-kezeléssel életet lehetne menteni, és/vagy jelentősen csökkenteni a tartós szövődmények kialakulását, ezt segíti az adomány által megvásárolni kívánt eszköz, amely eddig nem volt elérhető a klinikán. Az adományozásról szóló támogatási szerződést 2019. augusztus 15-én írták alá az Alapítvány, illetve a BDPST Group képviselői, áll az intézmény honlapján.

A közlemény azt is megjegyzi, hogy a BDPST Group tulajdonosi körének együttműködése a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvánnyal több évre nyúlik vissza – azt azonban nem említik meg, hogy a képen látható tulajdonos Tiborcz István, a miniszterelnök veje.

Hirdetés


Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20190818_34_millio_forintos_eletmento_keszuleket_adomanyozott_Tiborcz_cege_a_SOTEnak#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Megalázó béremelési javaslatot tett munkavállalóinak a BKV a szakszervezet szerint

Megalázó béremelési javaslatot tett munkavállalóinak a BKV a szakszervezet szerint

A BKV Zrt. nyolc százalékos béremelési ajánlatot terjesztett a munkavállalói oldal elé. A cégnél működő …