2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Tech / VR-szemüveggel jött ki a Nintendo és a Labo

Hirdetés

VR-szemüveggel jött ki a Nintendo és a Labo

Újabb szintre lépett a Nintendo Switch és a Labo együttműködése, a kartonkiegészítők után itt a szintén kartonból készült VR-szett.  A bejelentés szerint április 12-től két VR-csomagból lehet választani, attól függően, hogy kinek mennyire jönnek be a kartonkiegészítők, vagy éppen hogy mennyit tud belőlük otthon tárolni. Aggodalomra semmi ok, költözés esetén van lehetőség a kiegészítő kartonkiegészítőket is megrendelni. 

A csúcsszett 79,99 dollár, azaz nagyjából 22 ezer forint, amihez a VR szemüvegen túl többek között kamera és egy elefánt is jár. Aki viszont csak ki szeretné próbálni, hogy egyáltalán kihasználná-e ezt a fajta játékmódot, annak az alapkészlet a felébe kerül, a többi kiegészítőt pedig külön is megveheti később, és várhatóan jönnek majd újabb barkácsszettek is. Mindegyik szett tartalmazza a szoftvereket, és egy lépésről-lépésre bemutatót is. 

hero-image

Hirdetés

Fotó: Nintendo

“Olyan élményt szerettünk volna létrehozni, ami a mind a valóságos, mind  virtuális […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/03/07/nintendo_labo_vr/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megfilmesítik a Metro 2033-at

A Gazprom áll a projekt mögött, 2022-ben jöhet a mozikba. Nagy hírt kaptak a Dmitrij …