2020. január 23., csütörtökMa Zelma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 336,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 313,00 Ft
2020.01.23. Zelma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 336,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 313,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Végre részleteket is megtudhattunk az Avengers-játékról

Hirdetés

Végre részleteket is megtudhattunk az Avengers-játékról

A Kölnben rendezett Gamescom második napja mindig izgalmas, mert kifejezetten a sajtósoknak szól, így ilyenkor az újságírók még a publikus napokénál jóval kisebb – de még így is jelentős – tömegben próbálhatják ki a sok-sok újdonságot. A hétfői nyitóest nem hozott komolyabb meglepetést, így továbbra sem olvashattunk arról, milyen is a GTA 6 VR-módja vagy a Half Life 3. Összeszedtük viszont, mik a fontosabb játékok, amiket biztosan kipróbálhatnak a Gamescom látogatói.

Hirdetés

A cím, ami a napokban gyakran előfordul majd Gamescom-cikkekben:

a Marvel’s Avengers.

Az E3-on és a San Diegó-i Comic-Conon zárt ajtók mögött páran már láthatták a Square Enix játékának bevezető részét, de most a nagyközönség is kipróbálhatja, és a fejlesztők végre kicsit meséltek is a játékról. Az első beszámolók szerint az oktatóküldetés nagyon hasonlított az Uncharted játékmenetére, de a fejlesztők inkább egy Marvellel megspékelt, Destinyre hajazó játékról beszélnek.

A bevezető során a játékosok kipróbálhatják az öt kezdő karaktert (Vasember, Amerika Kapitány, Thor, Fekete Özvegy, Hulk), valamint azok képességeit és játékstílusát. Egyelőre nincs szó túl sok újdonságról: minden hősnek van egy gyors és egy erős támadása, amiket kombinálhatnak a hősök jellegzetes tulajdonságaival (pajzs, Mjölnir, stb.) és egy gigamegaspéci támadással, amire mindig várni kell kicsit.

Thor a pörölyével sokaknak azonnal belopta magát a szívébe, ami nem véletlen, hiszen a tavalyi év egyik legimádottabb játéka, a God of War fő harci designere, Vince Napoli dolgozik az Avengers hősein is. A Mjölnirt hozzá lehet majd természetesen vágni az ellenfelekhez, sőt még trükközni is lehet, hogy az egyik fejről lepattanva mást is eltaláljon. Szegény Fekete Özvegy kevésbé népszerű, hisz a lövöldözős nindzsázás nehezen rúg labdába a szuperképességű vagy repülő páncéllal felszerelt pajtásai között.

A játék világa nem lesz teljesen nyitott, a fejlesztők inkább kiterjedtként utalnak rá. A bevezető után tárul ki a világ, és a főhadiszállást használva központként szintspecifikus kooperatív és magányos küldetésekre indulhatunk a War Table segítségével (itt fut be a Destiny-vonal).

A sztori a kampányküldetések közben halad majd előre, amiket a játékos egyedül játszik végig, és mindegyiknek egy-egy hős áll majd a középpontjában. Ezek során […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/08/21/gamescom_2019_marvel_avengers_disintegration_synced_off-planet_modern_warfare/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Akár 120 milliárd is járhat a Riot Gamest perelő női alkamazottaknak

Akár 120 milliárd is járhat a Riot Gamest perelő női alkamazottaknak

A közpénz a közös pénzünk. Senki sem dugdoshatja, és aki költ belőle, annak el kell …