2020. május 28., csütörtökMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Váratlant húzott a Nintendo: direkt folytatás jön a legsikeresebb Zeldához

Hirdetés

Váratlant húzott a Nintendo: direkt folytatás jön a legsikeresebb Zeldához

A Nintendo évek óta nem tart hagyományos sajtókonferenciát az E3-on, de a Los Angeles-i kiállítás keddi napján megtartott online videokonferenciájukon szépen átpörgették a közelgő játékaikat, a végére pedig jutott meglepetés is: már dolgoznak a legújabb Zeldán, ami közvetlen folytatása lesz a 2017-es The Legend of Zelda: Breath of the Wildnak.

A trailerből egyelőre nem sok minden derült ki, bár sötétebb hangulatot vetít előre, se al-alcím, se megjelenési dátum, de az biztos, hogy meg is van a következő évek egyik legvárósabb játéka Switch-re. A kreatívan bejárható világáért is dicsért Breath of the Wildból közel 15 millió példány fogyott el világszerte, amivel a legsikeresebb Zelda lett.

Volt még másik Zelda is a Directben, az 1993-as, még Gameboyra megjelent Link’s Awakening remake-jéből pedig bőven mutattak játékmenetet is. A játék egyrészt nagyon jól néz, másrészt az is kiderült, hogy olyan mód is került bele, amivel saját dungeont tervezhetünk magunknak. A legfontosabb hír pedig, hogy mindez szeptember 20-án érkezik.

Hirdetés

A Direct elején elszórakoztak azzal, hogy Mario ősellensége, Bowser ugrott be véletlenül Doug Bowser, a Nintendo America egyik vezetője helyett, hogy aztán szomorúan lesétáljon a színről. Ez azonban – ahogy az várható is volt – nem a nagy Mario-bejelentések éve volt. Nem hangsúlyozták ki túlságosan a Super Mario Maker 2-t sem, ami már június végén érkezik, de az is igaz, hogy a Directet megelőzte az első meghívásos Super Mario Maker 2 Invitational, amiben a világ legjobbjainak olyan pályákon kellett átjutniuk, amiket a fejlesztők direkt erre a bajnokságra állítottak össze.

Még idén érkezik a jópofának kinéző Luigi’s Mansion 3 is, amiben Mario testvérének kell kísértetvadászatra indulnia egy szellemhotelben. Az ijesztgetés keveredik a mókával, befogott szellemekkel lehet püfölni más szellemeket, és jön Luigi nyálkaváltozata, Gooigi is. A víztől irtózik, de számos nehéz helyzetben lesz majd fontos segítő, és akár kooperatívban is lehet játszani vele.

Az ikonikus Nintendo-karaktereknél maradva, a bemutatót a szokásos Treehouse stream követte, amik alatt a fejlesztőkkel beszélgetnek, és ezúttal játékmenetet is bőven mutattak a Pokémon Swordból és Shieldből. Ezeknél is hasznát lehet majd venni a Pokéball Plusoknak, egy kulcstartóra emlékeztető, nyomógombós kis labdáknak. Fel lehet rá tölteni pokémonokat, ezzel pedig különböző extrákat lehet szerezni.

A sokak által nagyon várt Animal Crossing-részben, a New Horizons-ban egy elhagyatott szigeten kell új civilizációt felépítenünk, és ebből is volt már játszható verzió az E3-on a Treehouse-ban. Azonban rossz hír a rajongóknak, hogy az eredetileg idei megjelenést eltolták, csak 2020. március 20-án jön majd a játék. Koizumi Josiaki, a Nintendo egyik vezetője ezt azzal indokolta, hogy „a halasztásra azért volt szükség, hogy a játék a lehető legjobb legyen.”

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/06/11/nintendo_e3_direct_zelda_mario_luigi_pokemon_animal_crossing_marvel/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elmarad a BlizzCon 2020

Online esemény lehet helyette a jövő év elején. A koronavírus-járvány következtében a tavaszi rendezvények nem …