2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Úton a poszt-apokaliptikus Far Cry

Hirdetés

Úton a poszt-apokaliptikus Far Cry

Tizenhét évvel a Far Cry 5 eseményei után játszódik.

Nem a The Outer Worlds az egyetlen olyan tegnap bemutatott játék, ami felkeltheti a Fallout-rajongók érdeklődését. Az Ubisoft csütörtök este bejelentette The Game Awards-on a Far Cry sorozat legújabb darabját, a 2019. február 15-én 45 euróért megjelenő New Dawn a Far Cry 5 spinoffja.

Far Cry New DawnForrás: Ubisoft

A Far Cry New Dawn alapvetően a Far Cry 5 világát használja, azonban tizenhét évvel és egy nukleáris katasztrófával később játszódik, ennek köszönhetően az előző játékkal játszottak számára egyszerre lesz ismerős és új a környezet. Az épületek alaposan megkoptak vagy megsemmisültek, plusz sok mindent visszahódított magának a természet.

Emellett lesz néhány vadiúj terület is, például egy Louisiana államban lévő vidámparkot is meglátogathatnak a játékosok.

Hirdetés

A játékban két frakció lesz, sejthetően Hope megye őslakos túlélői és a nyugatról érkezett, erőforrások után kutató fosztogatók nem igazán tudnak békésen együtt élni. Az új játék számos egyedi karaktert hoz, a rajongók kedvence jó eséllyel Nana, a piszkosszájú, mesterlövész nagymama lesz.

A Far Cry New Dawn több apró újítást is hoz a szériába, például a ragadozó állatok képesek a pofájukban a búvóhelyükre vinni a prédáikat, ezeket a búvóhelyeket pedig kifoszthatják a játékosok. További érdekesség, hogy a játékosok állati segítői képesek járművekben utazni, kettő lesz belőlük: egy Timber nevű kutya, továbbá egy Horatiónak elkeresztelt vaddisznó.

Végül érdekes, hogy a Far Cry New Dawn grafikai stílusa kimondottan emlékeztet a 2019. május 14-én megjelenő RAGE 2-ére. Nehezen hihető, hogy ez teljesen véletlen volna.

Forrás:
http://www.origo.hu/techbazis/20181207-far-cry-new-dawn.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Azonnal frissíteni kell a Firefoxot

Nem csak a Safarival bántak el kegyetlenül a hackerek. Pénteken már beszámoltunk a kellemetlen hírről, …