2020. július 12., vasárnapMa Izabella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.12. Izabella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Új térképpel és kék takonyemberrel tért vissza a Fortnite

Hirdetés

Új térképpel és kék takonyemberrel tért vissza a Fortnite

Két napja véget ért a Fortnite 10. évada, méghozzá nem is akárhogy. Egy rakétakilövés után repedések jelentek meg a játék világában, és végül az egész pályát, épületestől-játékosostól beszippantotta egy nagy repedés, és csak egy fekete lyuk maradt a helyén.

Hirdetés

A fekete lyukat csak a Twitchen több százezren nézték, és a legnagyobb streamerek különböző módokon ütötték el az időt, míg a világ egyik kedvenc játéka visszatért a Második Fejezettel. Timothy “TimTheTatman” Betar például a nézőivel együtt nosztalgiázott a régi videóin, amiket az Epic battle royale játékának megjelenésekor csinált. Erre több mint 100 ezren voltak kíváncsiak, ami a fekete lyuk nézőinek a negyede volt. Még úgy is, hogy nem nagyon volt mit nézni, a Fortnite volt a legnépszerűbb játék a Twitchen.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/10/16/fortnite_chapter_two_fekete_lyuk/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiszivárgott a Far Cry 6

A PlayStation boltjában sikerült megszellőztetni. Most már biztosra vehető, hogy vasárnap este az Ubisoft bemutatja …