2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Tölthető a Shadow of the Tomb Raider demója

Hirdetés

Tölthető a Shadow of the Tomb Raider demója

Minden platformon elérhető a térítésmentes próbakör.

A szeptember közepén megjelent Shadow of the Tomb Raider ugyan kimondottan pozitív értékeléseket kapott a sajtótól és a játékosok javától, azonban nem titok, hogy üzletileg nem lett kirobbanó siker. Emiatt a kiadása után röviddel még egy kisebb botrány is kitört, a Square Enix ugyanis leárazta 50 százalékkal, amin alaposan felháborodtak a játékot pár nappal korábban még teljes áron megvett gamerek.

Shadow of the Tomb RaiderForrás: Square Enix

A jelek szerint kiadó nagyon szeretné meggyőzni a potenciális vevőket a pénztárcájuk kinyitásáról, így manapság szokatlan lépéssel élve

ingyenes demót adott ki a játékból.

Hirdetés

A próbaverzióban a játék első pályái vannak benne, akik pedig a végigjátszása után az új Tomb Raider megvásárlása mellett döntenek, azoknak nem kell elölről kezdeniük a játékot, simán betölthetik a demóban létrehozott mentésüket.

A számítógépes játékosok a Steamről tölthetik le a Shadow of the Tomb Raider demóját, a PlayStation 4 és Xbox One tulajdonosok pedig a konzoljuk digitális játékboltjában szerezhetik be az ízelítőt.

Kapcsolódó érdekesség, hogy jövőre macOS és Linux rendszerekre is megjelenik a játék.

Forrás:
http://www.origo.hu/techbazis/20181207-shadow-of-the-tomb-raider-ingyenes-demo.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Azonnal frissíteni kell a Firefoxot

Nem csak a Safarival bántak el kegyetlenül a hackerek. Pénteken már beszámoltunk a kellemetlen hírről, …