2020. szeptember 28., hétfőMa Vencel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.28. Vencel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Rendet tenne a fülkáoszban az androidos Chrome

Rendet tenne a fülkáoszban az androidos Chrome

Felhívja majd a felhasználó figyelmét a bezárandó fülekre.

A mobilok érdekes vonása, hogy amikor a tulajdonosaik panaszkodni kezdenek a rossz teljesítményükre, az nem feltétlenül az eszközök hibás működésére utal, hanem rossz használati szokások is állhatnak a háttérben. Remek példa erre a telefonok lelassulása, rengeteg mobilozó nem érti a különbséget a futó appok háttérbe küldése és bezárása között: mindig mindent csak a háttérbe küldenek, mire idővel lassulni kezd a készülék működése a háttérben futó appok és játékok tucatjaitól. Az Android próbálja kezelni a helyzetet az appok automatikus leállításával, de a körülményektől függ a sikeressége.

Forrás: Pixabay / Pexels

Az androidos Chrome hamarosan segít majd azoknak, akik a futó appok halmozása mellett vagy helyett kismillió megnyitott füllel rendelkeznek a böngészőben. Az alkalmazás figyelni fogja a megnyitott füleket, és amennyiben egy kritériumrendszer alapján úgy véli, hogy egyes fülek szükségtelenek, akkor

javasolni fogja a bezárásukat.

A böngésző fülbezárási értesítésére koppintva a mobilozók egy áttekintő nézetbe jutnak, ahol megjelennek a bezárásra javasolt fülek. Ezen jelölőpipás módszerrel lehetőség van kiválasztani, hogy a javasolt fülek közül melyek legyenek bezárva, majd egy koppintással elbúcsúzhatnak tőlük a mobilozók.

Egyelőre nem világos, hogy a funkció mikor válhat általánosan elérhetővé a böngészőben.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200118-google-chrome-android-fulbezarasi-javaslat.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …