2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Óriási hírt kaptak a Fallout-rajongók

Hirdetés

Óriási hírt kaptak a Fallout-rajongók

A széria eredeti fejlesztői jövőre kiadnak egy hasonló játékot.

A Fallout 76 iránt alapvetően sem érdeklődött, vagy éppen a játékban óriásit csalódott játékosok óriási bejelentést kaptak csütörtökön a The Game Awards díjátadón, a nemrég a Microsoft birtokába került Obsidian Entertainment bemutatta a legújabb játékát. A The Outer Worlds egy belső nézetes akció-szerepjáték, és felettébb felkeltheti a Fallout-rajongók érdeklődését.

The Outer WorldsForrás: Obsidian Entertainment

A játék fejlesztéséért felelős Obsidian illetékesei pont ugyanazok a személyek, akik annak idején megalkották a Fallout-univerzumot, továbbá elkészítették a Bethesda megbízásából a Fallout: New Vegast. Sokan úgy tartják, hogy New Vegas számottevően jobb a Bethesda által készített Fallout 3-nál, ami erősen szubjektív kérdés, de az biztos, hogy a szerepjátékos elemeiben erősebb annál.

The Outer WorldsForrás: Obsidian Entertainment

A The Outer Worlds az emberiség által kolonizált űr szélén lévő Halcyon bolygón játszódik. A játékosoknak egy hibernálásból felébresztett űrgyarmatost kell alakítaniuk, a maguk módján rendet kell tenniük a planétán, mielőtt valamiféle összeesküvés melléktermékeként elpusztítanák azt az egymással harcoló frakciók.

Hirdetés

The Outer WorldsForrás: Obsidian Entertainment

Egyelőre nem világos, hogy milyen formátumot kap a játék, a máris fellőtt steames termékoldalán például nem említik a nyílt világ kifejezést, ami biztosan nem véletlen. A szerepjátékos aspektus mindenképp központi szerepet kap a The Outer Worldsben, így például dialógusopciók és képességek mindenképp lesznek, ahogy ez a fenti képen is látható.

Ugyan az Obsidian már a Microsoft tulajdonában van, azonban a játékot a 2K kiadó Private Division márkája jelenteti meg, méghozzá a tervek szerint jövőre. A The Outer Worlds számítógépekre, továbbá PlayStation 4 és Xbox One konzolokra lesz elérhető.

Forrás:
http://www.origo.hu/techbazis/20181207-obsidian-the-outer-worlds-akcio-rpg.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Azonnal frissíteni kell a Firefoxot

Nem csak a Safarival bántak el kegyetlenül a hackerek. Pénteken már beszámoltunk a kellemetlen hírről, …