2019. március 23., szombatMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Nyereményjátékot indít a Telekom

Hirdetés

Nyereményjátékot indít a Telekom

Csúcskészülékeket nyerhetnek a mobilalkalmazásának használói.

Nemrég kapott áttekinthetőbb, szemrevalóbb külsőt a Telekom saját fejlesztésű mobilalkalmazása, amelynek fő attrakciója, hogy minden Telekomos előfizetés egyben, egyetlen jelszó és azonosító segítségével kezelhető. Módosíthatóak a szolgáltatások és az előfizetések, gyorsan és könnyen befizethetőek a számlák.

Huawei Watch 2 (4G)Forrás: Telekom

A szolgáltató most újabb érvet sorakoztat fel az alkalmazás használata mellett: aki december 31-ig belép, elmúlt 18 éves, rendelkezik lakossági mobil és/vagy otthoni előfizetéssel, továbbá megfelel a játékszabályzatban foglaltaknak, az sorsoláson vesz részt.

Ennek nyertesei a legújabb csúcseszközökkel, egyebek között Huawei P20 Pro és Samsung A7 okostelefonokkal, Huawei Watch 2 eSIM okosórákkal és JBL hangszórókkal lehetnek gazdagabbak.

Hirdetés

A nyereményjátékban 2018. december 7-én és 14-én, valamint 2019. január 4-én sorsolnak. Aki az év utolsó hónapjában egy alkalommal belép az alkalmazásba, az ezt az időpontot követő összes sorsoláson részt vesz. (Ez azokra is vonatkozik, akik egy előző sorsoláson már nyertek.)

Minden ügyfél annyi előfizetéssel kerül be a sorsolásba, ahány előfizetését regisztrálta az alkalmazásban; minél több előfizetését kezeli valaki az alkalmazásban, annál nagyobbak a nyerési esélyei.

Az akcióval kapcsolatos további részletek telekom.hu/nyerhetsz oldalon olvashatóak.

Forrás:
http://www.origo.hu/techbazis/20181207-telekom-mobilalkalmazas-nyeremenyjatek.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

600 millió jelszót tárolt titkosítatlanul a Facebook

A vállalat húszezer alkalmazottja férhetett hozzájuk. Hiányérzetünk volt az elmúlt időszakban, de csak most jöttünk …