2018. december 12., szerdaMa Gabriella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.12. Gabriella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Nem akarnak új iPhone-t az amerikaiak

Hirdetés

Nem akarnak új iPhone-t az amerikaiak

Az Apple már nyaggatja őket a pénztárcájuk kinyitására.

Az elmúlt hetekben hallatlan fejlemények történtek az Apple háza táján, a vállalat több körben is kénytelen volt csökkenteni az iPhone XS és iPhone XR gyártási volumenét, miután a vártnál számottevően gyengébb eladásokat produkáltak a mobilok. Ebben valószínűleg több tényező is közrejátszik: az új készülékek drágák, ráadásul az elmúlt években piacra dobott almás mobilok továbbra is kompetensek, így egyre kevesebben látják értelmét az újabb modellre való váltásnak.

Apple iPhone XSForrás: Apple

A jelenség természetesen közvélemény-kutatással is igazolható, az UBS elemzőcég adatai szerint öt éve nem volt ilyen alacsony az olyan egyesült államokbeli polgárok aránya, akik a meginterjúvolásukat követő 12 hónapban új iPhone-t terveztek vásárolni. A megkérdezettek 18 százaléka tervezi az újabb iPhone-ra való váltást, ami 3 százalékos csökkenés az egy évvel ezelőtti arányhoz képest.

Mindeközben a mobilos Apple Store alkalmazás gyakorlatilag spammelni kezdte az iPhone Upgrade Programban résztvevő vásárlókat: az üzenet szerint elkészült az új iPhone mobiljuk, ideje megrendelniük azt.

Hirdetés

A frissítési programnak persze pont az a lényege, hogy a benne résztvevők évente át tudjanak váltani valamelyik legújabb iPhone modellre, de eddig nem fordult elő, hogy noszogatta volna az ügyfeleket az Apple.

Az ügy érdekes aspektusa, hogy az Apple tiltja a fejlesztői szabályzatában a mobilozók kéretlen reklámértesítésekkel való bosszantását, az ilyenért kidobhatják az appokat a programboltból.

Mekkora szerencse, hogy az App Store-t nem lehet kihajítani a szerződési feltételek megsértése miatt az App Store-ból.

Forrás:
http://www.origo.hu/techbazis/20181207-usa-uj-iphone-vasarlas-app-store-spam.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Óriási bajba került a Steam

Otthagyják más boltok kedvéért a játékfejlesztők. A számítógépes játékosok jókora része amolyan megdönthetetlen óriásként látja …