2019. december 10., keddMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Nem akar összefutni az éjjel a tévéemberrel

Hirdetés

Nem akar összefutni az éjjel a tévéemberrel

Vicces és ijesztő, ráadásul kéretlenül tévéket hagy mások verandáin.

Bizarr jelenségre ébredtek vasárnap reggel a Virginia állambeli Richmond egy családi házas környékének lakói, az új leple alatt egy kibelezett tévének tűnő „sisakot” viselő férfi régi televíziókat tett közel hatvan ház gyepére vagy verandájára. Az egyik áldozatának a biztonsági kamerája rögzítette is tévéembert: valószínűleg nem tudnánk, hogy mit reagáljunk, ha összefutnánk vele az éjszaka.

A rendőrség még vasárnap összegyűjtötte és elszállította régi tévéket, de nem igazán tudja, hogy mit kezdjen az elkövetővel, az illegális szemétlerakás tűnik az egyetlen elkövetett bűncselekménynek. Ez a második ilyen eset a városban, tavaly augusztusban egy másik városrészen már eljátszotta ugyanezt a rejtélyes tévéember.

Csak találgatni lehet, hogy kicsoda az elkövető, mi jár a fejében, és honnan szerzi a rengeteg tévét.

Hirdetés

A helyiek valamiféle csínytevésnek tartják a tevékenységét, amely érthető a különleges maszkja és az elkövetés módja miatt. Ha csak egy kevésbé sikeres tévészerelőről volna szó, aki nem kíván fizetni a nyakán marad veszélyes hulladék elszállításáért, akkor jó eséllyel nem így szabadulna meg illegálisan a tévéktől.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20190813-usa-virginia-tevember.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hongkongi tüntetőket kell verni egy új kínai videójátékban

Hongkongi tüntetőket kell verni egy új kínai videójátékban

A független újságírás létezésével nem alattvalói, hanem partnerei vagyunk a hatalomnak. Támogass te is! Miután …