2018. november 13., keddMa Szilvia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
2018.11.13. Szilvia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Megújult a Google mobilos fájlkezelője

Hirdetés

Megújult a Google mobilos fájlkezelője

Még nevet is váltott az eddig Files Go néven futott app.

Valamilyen oknál fogva a Google egészen a közelmúltig nem biztosított hivatalos fájlkezelő alkalmazást az Androidhoz, így a mobilgyártók kénytelenek voltak vagy saját fájlkezelőt írni, vagy telepíteni egy harmadik fél által készítettet a készülékeikre.

Files by GoogleForrás: Google

A Google csak a tavalyi év végén oldotta meg a problémát: a Files Go alkalmazása elsősorban fájlkezelő és háttértártisztító appként funkcionál, plusz lehetővé teszi, hogy a mobilozók vezeték nélküli adatkapcsolatot használva fájlokat küldözgessenek az androidos eszközeik között.

A héten váratlanul megújult az alkalmazás: funkcionalitásra nem változott, de egyrészt megkapta a legújabb Material Design kinézetet, másrészt pedig innentől simán csak Files névre hallgat. Aki telepítené a Play Áruházból, annak a Files by Google alkalmazásra kell rákeresni a programboltban.

Hirdetés

Forrás:
http://www.origo.hu/techbazis/20181109-files-by-google-android-fajlkezelo.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ennyibe kerülhet a Samsung kettéhajtható mobilja

Pár hónap múlva bemutatkozhat a piacra kerülő változata. Néhány napja a Samsung bemutatta az első …