" /> " /> "> ">
2019. május 23., csütörtökMa Dezső napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.23. Dezső Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Megint bevásárolt játékfejlesztőkből a Microsoft

Hirdetés

Megint bevásárolt játékfejlesztőkből a Microsoft

Két játékfejlesztő stúdió most már a Microsoft Studios része lett, írja az Engadget. Ráadásul pont olyan kettő, aminek valamennyi köze is van egymáshoz: az egyik az Obsidian, ami többek között a Fallout: New Vegast fejlesztette, a másik pedit az inXile, ami a Wasteland 2-t. Mindkét stúdió egyébként még az eredeti Falloutot fejlesztő Interplayből vált ki, és annyira jó a viszony közöttük, hogy hivatalos megegyezés van arról, hogy megosztják egymással a tapasztalataikat.

Az Obsidian készített egy videót is az új helyzetről:

 Az Obsidian a Fallout: NV mellett olyan játékokért is felelt, mint a Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, a South Park: The Stick of Truth, és a Pillars Of Eternity-sorozat. Az inXile-nak köszönhetünk olyanokat, mint a Fantastic Contraption, a Torment: Tides of Numenera, és a készülő Wasteland 3, amire sikerült 3 milliót összeszedni közösségi finanszírozásban.

Hirdetés

A Microsoftnak összesen 11 videojáték-fejlesztője van ezzel, ott van a Halo-sorozatért felelős 343 Industries, a State Of Decay-t készítő Undead Labs, vagy a Forza Horizont gyártó Playground Games. Az Engadget szerint a felvásárlások mögött az állhaz, hogy a cég készül a következő konzolgenerációra, aminek az első darabjai 2020-ban jelenhetnek meg, és a Microsoftot sok kritika érte, amiért az általa gyártott, 2013-ban megjelent Xbox One-ra nagyon kevés volt az exkluzív játék. A hírek szerint 2020-ban nem egy, hanem rögtön kettő Microsoft-konzol is meg fog jelenni, az egyik lényege pedig a felhőalapú streaming lesz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha
még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is
olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet
az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2018/11/11/megint_bevasarolt_jatekfejlesztokbol_a_microsoft/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megint ingyen javítgat az Apple

Most a 13 hüvelykes MacBook Prók kijelzőhibáját orvosolja. Meglehetősen sok tervezési hibát sikerült összehoznia az …