2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Megint befuccsolt a laposföldes házi rakéta

Hirdetés

Megint befuccsolt a laposföldes házi rakéta

Lélegzetét visszafojtva várja a világ olcsó szórakozásra vágyó része, hogy Őrült Mike végre kilője magát saját építésű gőzhajtású rakétáján. A laposföldhívő kaliforniai férfi azt tervezi, hogy ha a Liberty 1 nevű szerkezettel sikerül eljutnia legalább 550 méteres magasságba, akkor onnan fotókat készít majd a Föld felszínéről, a horizontról, amivel be tudja majd bizonyítani, hogy nem látszik semmiféle görbület, a Föld lapos, és a NASA és mindenki, aki ennek ellenkezőjét állítja, hazudik, részese a gömbölyűföldes összeesküvésnek.

November végén már tett egy kísérletet a 61 éves Mike Hughes a kilövésre, de a helyi földhivatal nem adott engedélyt a startra, mondván a rakéta közterületre hullana vissza. Most hétvégén újra felállította lakóautójához szerelt kilövőállását a Mojave sivatagban, Amboy közelében, és február 3-án, szombaton élő közvetítés keretében próbálkozott meg a rakétastarttal.

A férfi kábé negyed óráig volt a szerkezet ülésébe szíjazva, de végül a Liberty 1 nem emelkedett el a földtől: egy aprócska gőzpamacs nem sok, annyi sem jelent meg a hajtóműnél. A kudarc után Hughes videóüzenetben közölte, hogy egy hibás szelep vagy tömítés miatt nem indult be a rakéta. Ha sikerül megtalálni a hibát, akkor még ezen a héten újra próbálkozik – tette hozzá.

Forrás: http://index.hu/tech/hoax/2018/02/06/megint_befuccsolt_a_laposfoldes_raketa/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ellenállóbb Start menüt kap a Windows

A májusi Windows 10-től saját folyamatban fut a felület. Az évek során valószínűleg minden Windowst …