2020. augusztus 13., csütörtökMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Márciusban folytatódik a Half-Life a virtuális valóságban

Márciusban folytatódik a Half-Life a virtuális valóságban

A hét közepén bejelentették, most pedig már hivatalos trailer is érkezett az Alyx című játékhoz, amit a fejlesztő Valve a legendás Half-Life sorozat folytatásaként mutatott be (annak ellenére, hogy a sztorija az első két rész között játszódik):

A játék címe a Half-Life egyik mellékszereplőjére, Alyx Vance-ra utal, aki most a főszereplő lesz, és hasonló gravitáció-manipuláló trükkjei lesznek, mint Gordon Freemannek voltak a második részben. A játékot direkt VR-re optimalizálják, nem is lesz elérhető hagyományos platformokon. Azt viszont nem mondták ki, hogy exkluzív lenne a Valve saját, Index nevű VR-rendszerén, valószínűleg futni fog minden, PC-ről futó VR-rendszeren, így lesz belőle Oculus- és Vive-verzió is. További infómorzsák:

  • Ugyan a második rész előtt játszódik, a teljes […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/11/22/marciusban_folytatodik_a_half-life_a_virtualis_valosagban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Elárulja az újdonságait a Windows 10

Tippekben kapnak majd tájékoztatást a számítógépezők. A Windows 10 óriásfrissítéseinek újdonságai eddig meglehetősen rejtélyesek voltak …