2019. január 22., keddMa Vince napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.01.22. Vince Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Már egymillióan gyűlölik a Snapchatet

Hirdetés

Már egymillióan gyűlölik a Snapchatet

Hétfőn írtuk meg, hogy a felhasználók lázadoznak a Snapchat új dizájnja miatt. A szoftver régebbi verziójának visszaállítását követelő petíciót addig hatszázezren írták alá. Mostanra a tiltakozók száma elérte az egymilliós határt.

Nic Rumsey, a petíció indítója szerint elfogadhatatlan, hogy egyeseknek VPN-t (virtuális magánhálózatot) kell használniuk, ha az alkalmazás régebbi verzióját akarják futtatni. A Snapchat új verziója ugyanis kérdés nélkül telepíti magát, a korábbi viszont máshogy nem elérhető. Sokan viszont még a VPN-nel járó kényelmetlenségeket is vállalják – inkább, mint hogy az új Snapchat-felülettel kelljen küszködniük.

Rohan Midha, az influencerek marketingjével foglalkozó PMYB ügyvezetője a BBC-nek azt mondta: komoly hiba volt a Snapchat részéről, hogy eltüntette a barátlistából a hírességeket és az influencereket. Midha szerint a Snapchat nem ismerte föl, hogy mekkora ereje van az influencereknek az alkalmazásban: az emberek azért követik őket, mert kedvelik őket, a Snapchat viszont márkanévként tekint rájuk.

Hirdetés

Azt Midha sem gondolja, hogy a Snapchat visszatáncolna, és maga a Snapchat is hivatalos közleményben szögezte le, hogy nem vonják vissza a változtatásokat.

(BBC News)

Forrás: http://index.hu/tech/2018/02/15/mar_egymillioan_gyulolik_a_snapchatet/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre többet költenek a magyarok videojátékra

Magyarországon stabilan magas, 60% körüli azok aránya, akik videojátékoznak – derül ki az eNET 2018. …