2019. május 26., vasárnapMa Fülöp napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.26. Fülöp Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Itt vannak a Galaxy Note9 első videói

Hirdetés

Itt vannak a Galaxy Note9 első videói

A korábbi híreknek megfelelően, stílusos napon, augusztus 9-én jelentette be a Samsung legújabb csúcstelefonját a Galaxy Note9-et – a legfontosabb tudnivalókról és a hazai árakról itt olvashatnak.

A dél-koreai gyártó rövid promóciós videókkal is megerősítette a bejelentést: hat klip került fel a YouTube-ra, amelyekben a Samsung megpróbálja bemutatni az új telefon legfontosabb jellemzőit. Az első klip a Galaxy Note9, illetve az S Pen dizájnját emeli ki, (bemutatva ez utóbbi minden színét). A második és a harmadik videó az S Penre, valamint annak távvezérlő funkciójára fókuszál (beépített Bluetooth!).

A negyedik videó középpontjában a telefon intelligens kamerája áll, míg az ötödik a 4000 mAh-s akkut emeli ki (amely egy teljes napi használatról gondoskodik). A hatodik videó a Samsung DeX-et reklámozza, pontosabban azt, hogy ha a telefont egy képernyőhöz (monitor, TV) kötjük (egy speciális egységgel ellátott HDMI-kábellel, HDMI Adaptorral), akkor máris az asztali gépekhez hasonlító rendszert kapunk.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hirdetés

Forrás: http://hvg.hu/tudomany/20180811_samsung_galaxy_note9_elso_reklam_videok#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elhalasztották a Sonic-film megjelenését

Muszáj kezdeni valamit a főszereplő sündisznó kinézetével. A magyar szinkronos előzetes megjelenése kapcsán már írtunk …