2018. november 14., szerdaMa Aliz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
2018.11.14. Aliz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Itt belenézhet a világ legjobban várt játékába

Hirdetés

Itt belenézhet a világ legjobban várt játékába

Hosszú ideig tartó hype után megjelent az első gameplay videó a Cyberpunk 2077 nevű játékhoz. A Witcher-sorozat készítőinek új játékát eddig csak zárt ajtók mögött láthatták a kiválasztottak, azonban egy kriptikus Twitch-stream után a lengyel cég végre megmutatta, mire várhatunk az elmúlt évek legjobban várt játékától.

A Cyberpunk 2077 a kultikus papír alapú szerepjáték, a Cyberpunk 2020 világában játszódik. Ahogy a cím is utal rá, a világ cyberpunk, vagyis a jövőben játszódik, amikor megacégek irányítják a világot, az emberek különböző kütyükkel modifikálják magukat, és a történet központja a Night City nevű fiktív, disztopikus metropolisz.

A játék körül óriási a felhajtás, mivel a lengyel stúdió Witcher 3-ját a 21. század legjobb játékai között tartják számon. Eddig csak trailereket és teaserek jelentek meg a Cyberpunkról, ez most az első alkalom, hogy a játékmenetet is láthatjuk, azonban belül pedig a várost, az autóvezetést, a dialógusrendszert, a harcot, a testmodifikációt és szinte mindent. A PC-re, PlayStationre és Xboxra megjelenő játéknak egyelőre nincs hivatalos megjelenési dátuma, és a hírek szerint legkorábban 2019 őszén lesz elérhető mindenki számára.

Hirdetés

Addig marad ez a gameplay videó, ami alapján bátran kijelenthető, hogy a következő évek slágerjátékáról van szó, ha a Cyberpunk 2077-ről beszélünk.

Forrás: http://index.hu/tech/godmode/2018/08/27/most_eloszor_nezhetunk_bele_a_witcher_3_keszitoinek_uj_jatekaba/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Távolról törölhette a lefoglalt mobilját egy gyanúsított

Az ügyvédje szerint azt sem tudta, hogy ilyet egyáltalán lehet. A mobilozók jókora része valószínűleg …