2019. december 16., hétfőMa Etelka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.16. Etelka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Itt a The Witcher sorozat első trailere

Hirdetés

Itt a The Witcher sorozat első trailere

Még idén debütál a részben itthon forgatott produkció.

Újabb nagy dobásra készül a saját gyártású sorozatok frontján a Netflix, még valamikor az idei évben elérhetővé fog válni az Andrzej Sapkowski könyvei alapján készült, de a látványvilágát tekintve a CD Projekt RED játékadaptációjából inspirálódó The Witcher sorozat első évada a szolgáltatásban.

Forrás: Netflix

A részben Magyarországon forgatott első évad most megkapta az első trailerét, a két perces videón megcsodálható az összes fontosabb karakter, plusz a kedvcsináló némi betekintést enged a sorozat hangulatába, technikai minőségébe. A főszereplő Ríviai Geraltot a DC Cinematic Universe filmek Supermanjeként ismert Henry Cavill alakítja, míg Cirit Freya Allan, Yennefert Anya Chalotra, Trisst pedig Anna Shaffer formálja meg.

A sorozatért felelős Lauren Schmidt Hissrich az Entertainment Weeklynek adott nyilatkozatában elárulta, hogy a nyolc epizódos első évad felnőttes jellegű, nagy energiát fektettek a karakterek személyiségeinek és motivációinak körbejárására. Elképzelhető, hogy az eredetileg szimpatikus karakterek az évad végére unszimpatikussá válnak, és fordítva.

Hirdetés

Emellett Hissrich szerint sokak számára meglepetést fog okozni, hogy mennyi szörnyet sikerült betuszkolniuk a sorozatba, és ezek mennyire fontos szerepet játszanak a történetben.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20190720-the-witcher-netflix-trailer.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Óriási méretű az Xbox Series X

Térfogatra majdnem a duplája az Xbox One X-nek. A többek szerint számítógépházra hasonlító, és egyes …