2020. augusztus 15., szombatMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 346,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.15. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 346,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Ilyen lesz az új Xbox, a Sekiro lett az év játéka – The Game Awards 2019

Ilyen lesz az új Xbox, a Sekiro lett az év játéka – The Game Awards 2019

A 2019-es Game Awardson minden volt, ami eddig: díjak, bejelentések, érzelmes beszédek. Az idei díjátadó annyival izgalmasabbra sikerült, hogy a Game Festival keretein belül a Steamre felkerült néhány teljesen új játék demója, amik 48 órán át ingyen elérhetőek. Az USA-ban, ahol emberi időben ment a műsor, a Jumanji 2-vel együtt lehetett nézni 53 moziban. Zenei vendégként fellépett Grimes, a Green Day, és Chvrches, és a díjakat is netes, játékos, filmes és sportos hírességek adták át – a legjobb játék díjat például Vin Diesel és Michelle Rodriguez.

Az új Microsoft Xbox Series X.

Az új Microsoft Xbox Series X.

Fotó: Microsoft

Az este (éjszaka?) nagy bejelentése az új, magas (vagy vastag, el lehet fektetni) Xbox Series X, ami jövő ilyenkor kerül a boltokba egy új kontrollerrel, ami Xbox One-nal és PC-vel is kompatibilis lesz. Már most készülnek rá a játékok, és a 15 Xbox Game Studio nagy erőkkel gyártja az exkluzív játékokat, hogy ne maradjanak le a Series X-el is a Sony mögött. Volt bejelentés a bejelentésben is: a Hellblade: Senua’s Sacrifice fejlesztői, a Ninja Theory (már az Xbox család részeként) a Senua’s Saga: Hellblade II-n dolgoznak.

A Gearbox, a Borderlands mögötti csapat bejelentette a Godfallt, az új looter-slasherjüket (cuccöszeszedős-kardozós), aminek a trailerének a végére becsempészték a PS5 logóját is, így tudjuk, hogy jövő karácsonyra már a Sony új konzolja is bekerülhet a fa alá. A PUBG fejlesztői valahogy megpróbálnak felállni a Fortnite térnyerése után, és (talán) egy előzménysztorin dolgoznak <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/12/13/game_awards_ev_jateka_dijazas_bejelentes_xbox_playstation/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Eltűnt a Fortnite az App Store-ból és a Play Áruházból

Szándékosan kidobatta belőlük a játékát az Epic. Furcsa hírek érkeztek csütörtökön a Fortnite háza tájáról, …