2019. március 23., szombatMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Hivatalos applikációval ünneplik Michael Schumacher 50. születésnapját

Hirdetés

Hivatalos applikációval ünneplik Michael Schumacher 50. születésnapját

Közleményt adott ki Michael Schumacher volt Forma-1-es versenyző családja a sportoló csütörtöki 50 éves születésnapjával kapcsolatban.

A család azt írja, a Schumacher élete által inspirált Keep Fighting Alapítvány egy virtuális múzeummal készül a születésnapra, valamint csütörtökön kiadnak egy hivatalos Michael Schumacher Appot is, amellyel az autóversenyző eredményeit ünneplik. Azt is hozzátették, hogy Michael Schumacher büszke lehet arra, amit elért, és a sportolóra Kölnben egy magángyűjtemény is emlékezik.

A 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedett hétszeres Forma–1-es világbajnok állapotáról lényegében semmit sem tudni, erről a család most is csak annyit közölt, hogy Schumacher a legjobb kezekben van, és mindent megtesznek érte, ami csak az emberektől kitelik, de kérik, hogy mindenki értse meg, hogy egy olyan érzékeny témát, mint az egészség, magánügyként kezelnek.

Forrás:
http://hvg.hu/elet/20190102_Hivatalos_applikacioval_unneplik_Michael_Schumacher_50_szuletesnapjat#rss

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így néz ki a Steam megújult játékkönyvtára

Trendibb és informatívabb lesz a nyáron érkező felület. Sok mindent rá lehet fogni a Steamre, …