2019. március 22., péntekMa Beáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 277,00 Ft
2019.03.22. Beáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 277,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Heteken belül itt az első 5G-s mobil?

Hirdetés

Heteken belül itt az első 5G-s mobil?

A vártnál sokkal nagyobb durranás lehet a Xiaomi Mi Mix 3.

Egészen eddig szinte teljesen biztosnak tűnt, hogy az első kereskedelmi 5G mobilhálózatok, továbbá az ezeket már támogató okostelefonok csak a jövő év során válnak majd elérhetővé. Most úgy tűnik, hogy a Xiaomi meglepetéssel készülhet az utóbbi téren, a cég elnöke nem képes leállni a várhatóan most szeptemberben hivatalossá váló, majd októberben piacra kerülő Mi Mix 3 szivárogtatásával.

Xiaomi Mi Mix 3Forrás: Lin Bin / Weibo

Lin Bin a múlt héten lényegében leleplezte a mobil előlapját, ami alapján lényegében az egész egy nagy érintőkijelző lesz, rendkívül minimális kávával. Ez nem nagy meglepetés, hiszen már a Mi Max 2-nek is csak az alján volt említésre méltó káva.

Xiaomi Mi Mix 3Forrás: Lin Bin / Weibo

A másodikként nyilvánosságra hozott fotó még ennél is érdekesebb: ezen egyrészt jobban látszik az előlap (a felső kép értelmezését egy kicsit megnehezíti a Mi Mix 3 alatt lévő másik mobil), másrészt pedig

Hirdetés

ott van az 5G jelzés térerőikonnál.

Emellett a fotó hátterében lévő monitoron látszólag egy 5G-s bázisállomás diagnosztikai szoftverének a kezelőfelülete látható.

Mindez még nem jelenti azt, hogy a Mi Mix 3 biztosan támogatni fogja az 5G-s mobilhálózatokat, a Xiaomi talán csak a készüléket alapul véve készített egy 5G-kompatibilis prototípust.

Hamarosan mindenre fény derül.

Forrás: http://www.origo.hu/techbazis/20180903-xiaomi-mi-mix-3-5g.html

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Leszámol a chatkáosszal a Messenger

A csoportos csevegések során jöhet jól az újítás. A webhelyek és a közösségi szolgáltatások kommentszekcióinak …