2019. október 18., péntekMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Harry Potter megérkezett a kiterjesztett valóságba

Hirdetés

Harry Potter megérkezett a kiterjesztett valóságba

Vasárnap hajnalban Magyarországra is megérkezett a Pokémon Góval világhírűvé vált Niantic új okostelefonos játéka, a Harry Potter: Wizards Unite, ami a varázsvilágot hozza el a kiterjesztett valóságba. A játék egyébként múlt pénteken jelent meg az Egyesült Királyságban és az USA-ban, de a Pokémon Góval ellentétben rekordgyorsasággal ért el Európába is.

Játékmenet terén nem okoz óriási meglepetéseket, akik egyszer is játszottak a Pokémon Góval, azok hamar rá fognak érezni az ízére, mert nagyon hasonlítanak egymásra, első ránézésre csak az univerzum lett más.

Az eddig látottak alapján ugyanakkor az egyértelmű, hogy a Wizards Unite komplexebb, mint az elődje – a varázslás például sokkal izgalmasabbnak tűnik, mint a Pokélabdák hajigálása – , és talán tartalom is több van benne, vagyis a jelek szerint a Nianticnál levonták a megfelelő következtetéseket az elmúlt három évből.

Hirdetés

Ezt a játékot egyébként két éve novemberben jelentették be, rég tudni lehetett, hogy készül, de ezen kívül sem tűnik úgy, hogy lankadna az AR-láz: nemrég a Minecraft lengetett be egy kiterjesztett valóságon alapuló játékot, tavaly pedig megjelent a dinós <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/06/24/niantic-pokemon-go-harry-potter-wizards-unite-videojatek-telefon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Végleg búcsúzik a Windows Phone 8.1

Közel papírnehezékké válnak a rendszert futtató mobilok. Rossz hírrel szolgálhatunk a még mindig Windows Phone …