2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Három kijelző lesz Galaxy X mobilon

Hirdetés

Három kijelző lesz Galaxy X mobilon

Miért legyen egyetlen kijelző a telefonokon, ha három is elfér rajta? Ezen morfondírozhattak a Samsung mérnökei, akik állítólag 2019-ben piacra dobnak egy kinyitható telefont. Vagy egy félbehajtható tabletet.

Igazából tök mindegy, minek nevezzük, amíg így néz ki.

Persze a Galaxy X telefonnal kapcsolatos pletykák tele vannak ellentmondásokkal. Valahol azt írják, hogy lcd kijelzők lesznek rajta, máshol a Samsung aktuális telefonjai alapján hihetőbb oled-kijelzőt írják (Például a Forbes-on). A belsejében két kijelzőt találunk, mindegyik 3,5 colos, és lesz még egy kijelző kívül is, hogy becsukva is tudjuk használni.

Hirdetés

A hibrid készülék kinyitva akár akkora is lehet, mint egy iPad Mini.

Fotó: ConceptCreator

2011 óta hallgatjuk a pletykákat arról, hogy lesznek majd kihajtogatható és felcsavarhat telefonok, láttunk már koncepciókat, de eddig egyik gyártó sem mert előállni egy működő prototípussal.

Azt pedig valamiért senki sem feszegeti, hogy mi értelme lenne ezeknek az eszközöknek, mennyire lesz kényelmes egy hengerré felcsavart tárgyat hordani a zsebünkben, vagy hogy mire jó egy tablet, amely használat közben becsukódhat.  

Forrás: http://index.hu/tech/cellanaplo/2018/04/27/harom_kijelzo_lesz_galaxy_x_mobilon/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két hétig ingyen tölthető a Transistor

Részben a stílusosságával emelkedik ki a Bastion alkotóinak második játéka. Jó idők járnak a számítógépes …