2018. augusztus 20., hétfőMa István napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
2018.08.20. István Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Ezzel mihez kezd a Fortnite? Régebbi telefonokra is kiadják a nagy konkurens PUBG játékot

Ezzel mihez kezd a Fortnite? Régebbi telefonokra is kiadják a nagy konkurens PUBG játékot

Két játék tartja lázban manapság a mobileszközök tulajdonosait: egyik az iOS-re már régebb elérhető, Androidra pedig csak óvatosan érkező Fortnite, míg a másik a PUBG, ismertebb nevén PlayerUnknown’s Battlegrounds, amely mindkét platformon működik. Mivel a játékok komolyabb hardvert igényelnek, a régebbi telefonokkal rendelkezőknek esélyük sincs kipróbálni. Ezen a téren újítanak most a PUBG fejlesztői.

Ahogy a Gadgets 360 írja, a Tencent Games javában készíti a program lite, azaz kisebb erőforrást igénylő verzióját. Bár hozzánk még nem érkezett meg, ez nem azt jelenti, hogy nem is fog, hiszen a játék rendes változata most is letölthető a Play Store-ból, így az újdonságot több mint valószínű, hogy a magyar felhasználók is kipróbálhatják majd.

Könnyített verziójú program lévén néhány korlátozásra azonban számítani kell: 100 játékos helyett egyszerre “csak” 40-en ugorhatnak harcba, illetve a bejárható pálya méretét, és grafikai értelemben vett felbontását szintén csökkentik a zökkenőktől mentes játékélmény érdekében.

Azt ugyanakkor nem közölték, pontosan mely telefonok, illetve táblagépek lesznek kompatibilisek a PUBG könnyített verziójával, és egyelőre az sem ismert, hogy a jelenleg csak egyetlen országban elérhető programot máshol, így nálunk mikor teszik letölthetővé.

Hirdetés

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás: http://hvg.hu/tudomany/20180812_fortnite_playerunknowns_battlegrounds_pubg_mobil_letoltes_ios_android_tencent_games_mobil_jatek#rss

Lehet, hogy érdekel...

Mit gondol, melyik városban készül el rövidesen Európa legmagasabb felhőkarcolója?

Nyár végén készül el Európa legmagasabb felhőkarcolójának belső tere, írja a CNN, amely fotókat is …