2019. március 19., keddMa József napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 276,00 Ft
2019.03.19. József Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 276,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Egyszerűbbé válik a Skype felülete

Hirdetés

Egyszerűbbé válik a Skype felülete

Nem kértek a snapchatesítésből a felhasználók.

Az elmúlt években totális volt a káosz a Skype háza táján, a Microsoft látszólag bármiféle középtávúnak tűnő stratégia nélkül, összevissza fejlesztgette az alkalmazást. Sajnos nem a modern windowsos appok jelentették a jéghegy csúcsát (azok csak csendben megbuktak), hanem az alkalmazás tavaly őszi gigafrissítése.

Skype 8.29Forrás: Skype

A Skype fejlesztőinek két célja volt az újratervezéssel: egyrészt fiatalos megjelenésűvé kívánták varázsolni a csevegőt, másrészt pedig a fiatalok körében népszerű funkciókat is fejlesztettek hozzá. A meglévő felhasználókat ezektől a törekvésektől függetlenül inkább az bőszítette fel, hogy egyes alapvető funkciók hónapokig nem voltak elérhetőek az új alkalmazásban, a felület rosszul használta ki a kijelzőiken rendelkezésre álló helyet, plusz a kisebb-nagyobb bugokon kívül teljesítménybeli és stabilitásbeli gondok is akadtak.

Szerencsére mostanra elég jól sikerült rendbe rakni a mobilalkalmazásokat, ráadásul éppen elég visszajelzést gyűjtöttek már a fő módosításokról a fejlesztők. Az információkat alapul véve úgy döntöttek, hogy javarészt kisebb változtatásokkal egyszerűbbé és átláthatóbbá teszik a Skype felületét, ráadásul teljesen eltávolítják belőle a tavaly ősszel bemutatott Highlights funkciót, mivel a Snapchat Stories másolata

Hirdetés

nem rezonált a felhasználói tábor javával.

A változtatások a jelenleg kiadás alatt álló Skype 8.29-ben élesednek, a csevegőprogram mobilos és számítógépes változatait egyaránt érintik.

Forrás: http://www.origo.hu/techbazis/20180903-skype-highlights.html

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Belépőkategóriás bajnok a Redmi 7

Majdnem az Android Go mobilok árszintjén van a telefon. Bemutatkozott Kínában a rövid ideje már …