2019. február 24., vasárnapMa Mátyás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.24. Mátyás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Egy tinédzser GTA-zás közben erőszakolhatta meg a 15 éves barátnőjét

Hirdetés

Egy tinédzser GTA-zás közben erőszakolhatta meg a 15 éves barátnőjét

Nemi erőszakkal vádolnak egy floridai férfit. A 18 éves Daniel Enrique Fabian a Grand Theft Autóval játszott, és amikor szünetet tartott a játékban, megerőszakolta a 15 éves barátnőjét. A bekapcsolt mikrofonon keresztül Fabian játékostársai hallották, amint a lány nemet mondott a közeledésére.

A lány a rendőröknek azt mondta, hogy Fabian akarata ellenére fogva tartotta és megerőszakolta. A helyi lapok beszámolói szerint az orvosi vizsgálat alátámasztotta a lány állításait.

Az eset még júniusban történt, a nyugat-floridai New Port Richey-ben. A jelentések szerint Fabian megemlítette, hogy szexelni fog egy lánnyal, aki átjön hozzá, majd 15 perccel később ismét visszatért a játékhoz. A beszámolók nem említik, hogy Fabian játékostársai jelentették-e az esetet a rendőrségen.

Fabiant szerdán letartóztatták, harmincezer dolláros óvadék fejében kerülhet szabadlábra.

Hirdetés

(BBC News)

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2018/11/27/egy_tinedzser_gta-zas_kozben_eroszakolta_meg_a_15_eves_baratnojet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Leállítja a kémkedő VPN-jét a Facebook

Az Apple már tavaly kivágta az Onavót az App Store-ból. A tavalyi különösen botrányos év …