2020. február 18., keddMa Bernadett napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 334,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 314,00 Ft
2020.02.18. Bernadett Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 334,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 314,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Egy gigászi fekete lyuk beszippantotta a Fortnite univerzumot

Hirdetés

Egy gigászi fekete lyuk beszippantotta a Fortnite univerzumot

Váratlan fordulatot vett a hétvégén a Fortnite legutóbbi játékeseménye. A hetek óta várt Season 10 epizódot úgy harangozták be, hogy ez lesz a fejlesztő Epic Games legnagyobb és legambíciózusabb dobása, ami új korszakot hoz a jelenleg legnépszerűbb online multiplayer játékba, és valahol így is lett, csak épp nem úgy, ahogy sokan számítottak rá.

Az esemény sztorija a Látogató (Visitor), egy rejtélyes földönkívüli figurája köré épült, aki egy meteorral érkezett a játék Battle Royale szigetére 2018 elején (ez volt a hármas számú szezonzáró event). Az elmúlt időszakban a Látogató folyamatosan különféle kataklizmákba taszajtotta a szigetet, tevékenysége kicsúcsosodásaképp egy rakétát épített a Dusty Depot (nevezzük talán Poros Raktárnak) tetején.

A vasárnap délután jött a játékeseményben a pazar fordulat: a rakéta elstartolt, majd játékosok és Twitch-nézők millióinak szeme láttára fölrobbant a magasban. Az incidens valami olyasféle láncreakciót indított be, ami kibillentette a Fortnite világát a tengelyéből. A robbanás után az ég elkezdett repedezni, és több tucat kisebb rakéta röpült elő a résekből, majd egyetlen hatalmas repedéssé álltak össze, amelyen a téridőbe dermedten újra megjelent a Látogatót hozó meteor.

Hirdetés

Those who missed the event still […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tech/godmode/2019/10/14/egy_gigaszi_fekete_lyuk_beszippantotta_a_fortnite_univerzumot/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Videón az elkaszált Starcraft: Ghost

Akciójáték lett volna a Blizzard konzolos debütálása. A hétvégén játékmenetes videók kezdték bejárni a gamer …