2020. augusztus 12., szerdaMa Klára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.12. Klára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Tech / December elején indul a Humble Choice

December elején indul a Humble Choice

Megéri a bevezetésekor Monthly-előfizetőnek lenni.

Három héttel ezelőtt a Humble Bundle nagy változtatást jelentett be, a havidíjért cserébe minden hónapban új játékcsomagot adó Humbly Monthly-előfizetése teljesen átalakul, és Humble Choice néven folytatja majd a pályafutását. A részletekről egy korábbi hírben már beszámoltunk, de a lényeg, hogy az előfizetők tíz havonta cserélődő játék közül minden hónapban kiválaszthatnak majd hármat vagy kilencet, amelyekhez azonnal megkapják a digitális játékterjesztő platformokon beváltható kódjaikat.

Humble BundleForrás: Humble Bundle

Egyelőre nem világos, hogy a Monthly-nál jelentősen drágább konstrukció megéri-e majd a pénzét, bár a bejelentés szerint az átalakítás fő célja pont az, hogy az eddiginél nagyobb értékű játékokat tudjon osztogatni a Humble Bundle az előfizetőknek.

Annyi viszont biztos, hogy a Humble Monthly aktív előfizetői számára óriási üzlet lesz a Humble Choice.

Õket a 15 dolláros Humble Choice Basic vagy a 20 dolláros Humble Choice Premium helyett a külön nem igényelhető Humble Choice Classic előfizetésbe rakja majd át automatikusan a játékbolt,

és a megszokott havi 12 dollárjukért cserébe mind a tíz éppen kínált játékot megkapják.

A Humble Store most bejelentette, hogy a Humble Choice 2019. december 6-án fogja átvenni a Humble Monthly helyét, azaz már csak egy hónapjuk van az érdeklődő játékosoknak a Humble Choice Classic vonatra való felugrásra.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20191109-humble-choice-indulas-datum.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Detektálják a földrengéseket az androidos mobilok

A világ legnagyobb figyelőhálózatát hozza létre a Google. Váratlan bejelentéssel sokkolt a Google, a következő …